KAYU NASI KANDAR

Semalam teringin nak makan nasi mamak.
Daddy plak, as usual, setiap petang akan tanya, “hari nih nak makan apa?”
Tapi, ada another soklan extra plak semalam “ke, makan luar?”
Hehehehe.. Nak!! Lepak mamak!!
Tengah sembang2 ngan kawan2 Mommy dalam whatsapp, Munie ada sebut Kayu Nasi Kandar. Cam bes je. Dah lama sangat x pegi. Dulu suka lepak kat subang. Sekarang, Pelita jer..
Lepas Munie bagitau ada kat tepi Maxvalue, Ampang tu, baru Mommy ingat. Nak pegilah.. X tertanggung rasa mengidam nih. Eh.. Jangan pk bebukan. Mak2 menyusu pon boleh mengidam, bukan yang mengandung saje tau!! Hehehhe
Bila sampai sana, Mommy terjumpa Munie. Yeay!! Boleh jugak bye2 Munie sbb beliau akan berkhidmat di Terengganu mulai minggu depan. Huk huk.. 
Tengok HD! Aishhhh..
(opss.. Mommy pakai nursing cover sebenarnya. buka utk snap)
Mommy pegi ‘tunjuk’ Ariq sebab Munie belum pernah tgk lagi. Hehehe.. Isse relax jer. Suh tengok baby, dia wt derk je. Last2, nak pegi kat ami dia. Hehehehe
Nah.. bil kami. Nasi nih utk HD. Perghhh.. Mahal gila! Nasi half, telur rebus satu, sayur sket, RM5.20. perghhhhh.. Daddy x puas hati sebab mcm melampau sangat. Tapi biasa lah, bising kt belakang je. Kalau Mommy yang kena bayar, Mommy p bising kt kaunter. Hihihihi
Ariq dah jaga yeay! Asik senyum ja. Bila orang nak snap, dia xnk senyum dah.. Dok usha cover tab Mommy yang pinky tu je.. Hmmmm
Balik rumah, letih. Pastu x tenang pk stok susu EBM utk beliau. Asik x cukup je lately. How larrrr…

Leave a Reply

CommentLuv badge