3RD APPOINTMENT WITH DOC REGARDING RAISED ALP

Susulan 2ND APPOINTMENT yang lalu, semalam (27.02.2013), kami sekali lagi perlu ke hosp untuk dapatkan result ALP Ariq Emir.
Since Mommy sekarang nih dah pro menggunakan Boba 3G Carrier utk dukung Ariq, so ke hosp kali nih, mcm dah x perlu stroller. Kami dah bangun dari kul 530am lagi. Siap2 barang suma. Ajak HD ke nursery. Sekarang HD pn dah ok dengan nursery tu. Syukur Alhamdulillah. Sengaja xnak bawak HD ke hosp sebab nanti kalut dengan nak siapkan dia lagi. Mandi awal sangat pn, x elok gak. Dah la beliau tengah flu.
Otw to Hosp, Mommy dah x tahan ngantuk. So, zzzZZZzzz.. Nasib baik Daddy ok ja.. Kalau Daddy ngantuk sekali, sape nak drive? Ariq? Mueheheh..
Ariq???
Nah.. tdo dari kul 7 lagi. Kul 9 lebih pn x jaga2 lagi.. Huhuhu.. Selesa benar nih..
“Lemasmu dalam pelukanku”
Bila Ariq jaga, xde benda lain yang dia nak. Upah!!
“Tepuk amai-amai, belalang kupu2. Tepuk bagi pandai, Mommy upah susu. Susu lemak manis, santan kelapa muda, Adik jangan nangis, Mommy buat kerja”
Lepas tertido balik, cuba letak dalam stroller (bawak jugak stroller, in case x slesa tido dalam dakapan), hasilnya.. Nah.. mata booolat terus!!
Oh..My son!!
Tengah tunggu nak ambil ubat titis hidung & stok baru Appeton Infants tu, Ariq Emir ttdo.
Sian sangat nak angkat tdo atas riba, so dukung je la ngan boba nih even dalam kereta. Nyenyak sungguh la haiii
Apapun, Mommy sangat berpuas hati dengan keputusan hari nih. Reading ALP Ariq Emir dah turun. Dari 900 lebih, jadi 800 lebih. Jaundis mmg dah xde lama dah. So, hati Mommy pun berbunga riang.
Hantar Ariq ke nursery, gundah jugak hati sebab stok EBM Ariq Emir dah mmg totally abes!! Sedih sangat sbb dah xde stok dah. So, sekarang nih, kais pagi, minum esok je laaaa..
Iskk..
Patutkah Mommy cari supplemen skrg???

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.