REZEKI ARIQ EMIR

Betul kata Ain, opismate Mommy, bila tgk Mommy snap gambar, mesti nak masuk FB, Blog. Hihihi.. Ala, Ain.. Kenangan.. Bukan tiap2 hari terjadi. Sejarah perlu direkod. :p
Hari nih (18012013), 7 orang dari opis Mommy datang melawat baby Ariq slps abeh waktu keja. Umah Mommy nih, apa benda pun tarak. Kalau ada pn, memang Mommy x sempat nk buat apa2 dgn dua budak tomei nih.
Aksi HD before bbudak opis sampai. Baru bangun tido, lepas mandi dan makan epal. Now layan tab slps agak lama Mommy sembunyi tab. Huhuhu
Yang Mommy tau, Ain + Farah + Mimie + K.Ida + Mira je datang. Tapi, yang muncul ada lagi. Ziehan + Nani. Wahhhhh.. Tersangat hepi la! Hehehe.. X sangka! Nasib baik foodie banyak.. ;p
Baby Ariq baru lepas menyusu. So, bes lah mereka boleh uli2 Ariq Emir.
Tapi.. kejap jer.. Sure ngantuk balik..
K.Ida berjaya bagi beliau tido dengan tenang. Siap gaya comey plak tu…
Masing2 penat balik keje, so, for sure lapar.. ;p
Habit Mommy
Kenduri kedua selepas cukur jambul. Nih makan2 utk auntie2 datang melawat. ;p
Rezeki Ariq Emir la nampaknya.. Tq korang & CLJ
Masa nak balik tu, Auntie Nani dukung kakak HD.. Nampak muka geram Auntie Nani tu? hehehe
Sempat lagi geng fitflop nih..
Semua orang dah nak balik, beliau juga x ketinggalan nak pakai kasut. Alalala. Sayunya hati Mommy tengok. Boring sangat ya kakak HD? xpe. Ahad nih kita pergi Kuantan k???
Uolsss, masa korang turun, I can see her face macam sayu xtau nak habaq. Alahai.. Sian HD. Bosan sangat sebab dh lama duduk rumah ajer..

Leave a Reply

CommentLuv badge