HD DEMAM LAGI MINGGU NIH

Last week, beliau demam rindu.
Sejurus selepas Mommy discharge dari hospital.
Kebetulan beliau demam last week tu ketika kandungan Mommy masuk 36 minggu plak tu.
Kalau ikut diari Mommy, last demam bulan September. Dah lama la x demam.
Hmmmmm
Sian beliau.
Nasib baik malam tu je demam. Pagi dah ok!!
*********
Malam tadi,
beliau demam lagi. Tetiba jer.
Kebetulan lagi, ialah ketika kandungan Mommy mencecah 37 minggu.
Lah.. again??
Selepas seminggu yang lalu?
Why lar??
Beliau tertido ketika Mommy nak pegi dinner Ikan Bawal ngan Daddy.
Kempunan.
aduyaii..
Makin dekat Mommy nak bersalin, jadi macam nih plak ye sayang?
HD lesu je sepanjang Daddy dukung beliau naik ke umah.
Sampai je umah, Mommy prepare tido kat ruang tamu je la. Senang.
Lepas tu, operasi pemantauan & x tido ler jawabnya sbb suhu on off.
As usual, gambar setiap hari wajib ada. Since masuk umah td x buka lampu, terpaksa la Mommy guna flash je. Hihihihi..
Marah la beliau!!
HD memang mudah minum air masak. Dalam keadaan lemah cmnih, Mommy bagi dia makan ubat & supplemen.
PCM, Efficas & Olivenol
Kendian, dia minum air masak nih abeh separuh botol yang diisi.
Panas sangat la tu.
Dalam keadaan cmtu pn, masih boleh sengih lagi tengok Mommy.
Aduhai anak Mommy.
Cepat sembuh ya sayang.
Hari nih kena sihat tau!!
Anta kt nursery pagi td, beliau boleh gelak2 & lompat2. Harap2 ok la hari nih.
Amin!!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge