HARI RAYA 2012 YANG OHSEM!!

TEMA KAMI: PEPEL
TARIKH: 19 AUG 2012 (1st raya) – 20 AUG 2012 (2nd raya)
BALIK KL : 22 AUG 2012
VENUE: UMAH MIL & UMAH MAK ABAH MOMMY

Moh letak gambar dulu

RAYA PERTAMA



Anak manja Daddy nih..





Dapat je duit, terus masuk beg raya.. Hehe


Family MIL.. Bersama 2 orang adik ipar.. Abang ipar xde. P Qatar. Kihkih.. Sian.. Raya sensorang!

Mommy pakai shawl & inner ayraa dari AlHumaira Contemporary.


Pewot Mommy dah masuk 6 bulan. Yippi Yeay!!



Model cilik


Petangnya, beraya umah mak abah mommy lak..

Bukan main mak pakai tudung Fareeda you!!


Mak & Abah Mommy

Perasan x semua nih dalam hari yang sama dgn baju yang sama je? Sebab UMAH kami berdua dekat giler. 15 minit ja. Hehehe.. Pagi umah MIL, petang umah Mommy.. ;p

*******************************************************
RAYA KEDUA

Bangun pagi & siap nak ke kampung lama Mommy utk melawat kubur arwah wan. Tapi, dekat nak sampai, HD lak ttdo. So, Mommy kena la teman dlm keta ja.. Doa dr jauh..

Kendian ke umah tok Mommy plak di Alor Janggus, Alor Setar.


Nampak kan pewot Mommy? [people suka ckp, eh.. x nmpk pn.. x nmpk pn. grrrrrr]

FYI, ini semua adalah anak2 buah Mommy. Yang pinky, adalah anak2 kakak sulung Mommy (3 orang). Kendian, yang black n white adalah anak2 kakak no 2 Mommy (2 orang). HD anak Mommy lah. Anak abang Mommy masih dalam pantang, so lepak umah mak ja. FYI jugak, semua 7 orang, termasuk HD adalah gegirl.. hohohoho

Mungkinkah Mommy mencipta rekod? Nantikan.. ;p

Kendian, Mommy nak ke City Plaza sbb dah lama giler x pegi. Rasanya slps abeh zaman sek men dulu (2001), sgt jarang dh Mommy nak p Alor Setar. Tambah2 now dah dok SP.. Memang susah la nk p kalau xdak sebab. ;p

Masa nak beli shoes utk Daddy, HD yang tgh asyik ngan KPOP, tanpa beliau sedar, dgn selamber yaya memeluk kaki amoi salesgirl ctu. Igt Mommy la tu. hehehe

Dalam perjalanan ke Alor Setar tu, Mommy buat rekod kt HD dengan cuba mengikat tocang. Berjaya!!

Bukan main bergaya.. Barula nampak gegirl sket. hihihi

Daddy ajak balik jalan lama ke SP. xmo masuk highway. Masa dlm perjalanan tu, Daddy singgah umah lama beliau yang dia duduk selama 12 tahun dgn family beliau dulu
Okla.. Tamat suda.. Banyak sgt gmbr. Tapi, mls nk letak dah. Hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge