PANDUAN PEMBERIAN MAKANAN BAYI DAN KANAK-KANAK KECIL

Prinsip Pemberian Makanan Amalkan penyusuan susu ibu secara eksklusif dari lahir hingga anak berusia enam bulan. Makanan pelengkap perlu diberi mulai umur enam bulan (180 hari) di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga berumur dua tahun . Mulakan pemberian makanan pelengkap kepada bayi yang menyusu susu ibu atau rumusan bayi apabila berusia enam bulan. Penyusuan […]

HANNAH DAMIA AT KAMPUNG

Banyak lagi gambar lain, tapi semua dalam my EPL-3. X rajin nak transfer lagi. Ini pun gambar dari Daddy punya fon. HD bersama sepupunya, Kakak Nur Najtisha Humaira. Berjalan2 tepi umah tokwan, sampai dah nak dekat highway dah.. Mommy kat mana? Dalam rumah, rehat. Xmo jalan banyak. Letih. Hepi btoi dia kt kampung. Lega jugak […]

FAKTA PRODUK: TIMEWISE® MIRACLE SET

Fakta Menarik: Proses penuaan semula jadi kulit biasanya bermula ketika kita berusia 20-an. Apabila kulit semakin tua, kadar pembaharuannya mula perlahan. Kulit menjadi lebih kering, kurang tegang, kurang berseri. Faktor luaran seperti dedahan kepada stres persekitaran seperti pencemaran selalunya mencepatkan lagi proses penuaan kulit. Lanjutan dari teaser Mommy hari tu > http://shehanzstudio.blogspot.com/2012/07/teaser-mary-kay-sebagai-pengganti.html Produk penjagaan kulit […]

ANAK BUAHKU MEMANG AJAIB..

Dari WORDLESS WEDNESDAY #29 tadi, latest news yang Mommy dapat, SATU KEAJAIBAN lain pulak.. Anak buah Mommy yang baru lahir 16-07-2012 iaitu 2 hari yang lalu, dah ada 2 BATANG GIGI!! GIGI???!! Serius????? X lawak nih.. Nah.. Ajaib. Ada hikmahnya atas setiap perkara yang berlaku.. Mommy advise abang Mommy:- 1) Pastikan setiap hari check yang […]

JOM BANTU ADIK SOLEH KITA..

Mommy terlewat nak update blog nih mengenai adik Soleh kita.. Adik Soleh nih merupakan anak kepada Akak Nora yang Mommy kenal melalui alam maya semata2. Tapi, dah rasa macam kakak sendiri dah.. Rasa dekat je tiap kali berborak ngan beliau. Mommy tau keadaan adik Soleh yang x sihat. Secara details, baik Mommy copy paste sket […]