banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

DOWNLOAD ATAU UPLOAD ALBUM DALAM FB

Berita baik buat para pengguna Android Smartphones yang teringin nak download album sedia ada dalam FB (sebab nak view kat album dalam fon/tab), atau nak upload gambar2 menjadi album direct ke dlm FB melalui fon/tab.
Ini dia.. My Album for Facebook yang menawarkan khidmat begitu. Cewahh! Ayat skema x hengat. Actually dah lama Mommy guna sebab nak view balik album2 dalam Fb Mommy tu, melalui tab. Saja syok2 nak usha balik gambar2 yang dok masuk dalam Wall Photos la, Mobile Uploads la, album2 penting la, etc. Penuhkan folder Gallery dalam tab Mommy nih..
Kalau yang nak install dari fon/tab, cari je kat Market tu dengan taip ‘My Album’. Akan kua punya atas sekali.
Atau, yang malas nak pegang fon/tab now, klik sini sebab ia akan tolong install terus ke fon/tab melalui PC [klik]

Selamat seronok!!

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

ARIQ EMIR PERTAMA KALI JOIN ROMBONGAN PPKI SEKOLAH

Nak lepaskan anak untuk rombongan kali pertama, sebenarnya tiada masalah bagi Mommy. Sebab apa?

PAKEJ MURAH TOKYO BERSAMA JAPAN BUDGET TRIP (JBT)

Jom pergi Jepun? Aduhai, teringin sangat la Mommy nak pergi Jepun tau! Serius. Daddy

TENSEN

Malam ni jer, HD dh 2x jatuh terlentang.. Aktif sgt nk bdiri n panjat

error: Content is protected !!