BREAKFAST FOR HD : RAMADHANI FRENCH TOAST

Nama x hengat. Kihkih.. Ni je la peluang Mommy so far untuk masak buat si kecik nih waktu bekpes.. Ahad lalu (29072012).. Waktu lain, ada je benda nak buat time cuti. Kena kua awal la.. Bla bla la.. Huu.. Bebel..

Since gadget tekap menekap yang murah 2 hengget nih belum diguna, so Mommy rasmilah hari nih.. Owh..Hari nih nak bawak HD ke Klinik Kita, Pandan Indah untuk vaccine 18 months.. Padahal HD akan 1 tahun 10 bulan esoknya (30072012). Xpe la.. Sebelum nih x sihat. Xde masalah pn lambat2, asalkan belum 2y..

Nah gambar Ramadhani French Toast Cecomels utk kalian tengok, tapi xle makan.. Hihihi..

Siap goreng2 atas pan
Masa untuk jamah. Lepas mandi adalah waktu terbaik untuk makan sebab kelaparan x hengat.
Jari telunjuk kena angkat sket. Baru kelassss!! Gitew!!!
Opss.. abaikan saya duduk. Banyak lagi yang saya kena makan nih!!
Setel cucuk, balik umah & Mommy masak utk berbuka. Buat sambal ayam ja.. Tu pun, bape kali pitam dah. Asal duduk, kendian bangun, mesti pitam. X batal puasa sbb bukan pengsan atau sengaja pitamkan diri. Hehehe.. darah rendah nih
Sambal blend mix dgn ikan goreng utk penambah selera dari Daddy. Plus, homemade watermelon juice dari Daddy gak sbb Mommy dah melentangkan diri keletihan walaupun hanya buat sambal ayam. Ayayai..

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.