TEKANAN EMOSI MEMANG SANGAT X ELOK!

Time preg kali nih memang menduga kesabaran betul. Atau, mungkinkah kali nih Mommy suka meluahkan dari menyimpan? Bukan nak kata time preg Hannah xde stress langsung. Ada je. Cuma time tux de la gila suka lepas sangat. But this time, macam nak share selalu juz utk calmkan diri dengan baca pelbagai pendapat. 
Semua orang ada masalah. Mommy now macam2 la kena pk. Bab nak cari & beli rumah la, bab duit la, bab anak la. Tertekannya sampai bulan lepas dari 40kg, bulan nih turun jd 39kg macam sebelum preg. Ya Allah. Risaunya. Sian sayang Mommy dalam perut nih. T_T 
Obimin memang jarang Mommy makan lately. Sebab rasa loya. Kalau makan gak, time nak tido la.. Ermm.. Setiap pagi, time berus gigi lak, sure muntah. Adeh.. Memang lain sangat lah hai.. 
Yang Mommy jadi tekanan sangat 2-3 hari nih ialah perangai HD. Daddy ckp HD cepat marah now. Kalau marah, dia akan tampar mukanya sendiri. Adooiii.. Apahal nih? Mommy & Daddy dah mula risau. Pelik sebab kami bukan jenis cepat angkat tangan. Mana dia belajar nih. Ayayaii…. 
Hati x tenang & type Mommy akan bertanya supaya akan tenang sket. Maka, pagi nih, Mommy tanya Nanny di Nursery. Katanya, ada la sorang budak nih memang jenis penjeles. Suka tampar2 orang. Mungkin HD pernah ke. Atau HD observe & imitate! Sebab HD nih mmg jenis cepat imitate.. Aduhaiii 
So Mommy suh Nanny tu slalu tengok2kan.. 
Hmm.. Now, Mommy kena focus on cari umah plak. Ya Allah.. Permudahkanlah urusan hambamu ini. Amin.

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.