TAHNIAH NURAIN & SUAMI UNTUK PERKAHWINAN KALIAN

Semalam, terpaksa jadi single mom jap sebab Daddy kena pegi Career Fair kt Putrajaya tu. Makanya, agak risau jugaklah sebab hari ini ada wedding ofismate Mommy, how to bring HD. 2 hari dah test guna car seat, BERJAYA!! So, nak test lagi utk hari nih..
HD xmo tido sebelum pegi kenduri. Makanya, mata beliau adalah sangat lalok. So, sepanjang perjalanan, Mommy kasi tab & susu. Minum & layan je sampai Mommy panggil pn, x layan. Dok dalam dunia beliau sendiri. Haishhh. Asalkan x meragam sudah.. Hehehehe..
BERJAYA LAH KIRANYA DRIVE ALONE NIH.
TQ HD sebab bagi kerjasama yang baik kt Mommy.
Dah sampai, redah ke umah pengantin dulu. Rasa macam jap gi x sempat snap jer, so, snap2 dulu. Hari nih, Cik Farahana kena jadi tukang snap jap. HD xmo lepas pelukan langsung. Ayomaaa..
Lepas snap2, g makan plak. HD mmg ngantuk paras bahaya. Tapi, xde la nangis. Cuma makan nasik sket, beliau nak jugak2 sirap. Hayooo.. Mommy lak dah tahap nyanyuk ke hape, lupa bawak air masak beliau. Hiak [sekeh kepala sendiri]. Kasi sket, nasib baik x manis sangat. Kendian replace with susu beliau. Hehehe.. Ada patut, baring atas kerusi. Xpe la.. Asalkan x nangis, sudah..
Layankan gambar2..
Suka kot foodz atas meja makan beradab nih.. Ayayai!!! The only few gambar of foodz yang Mommy snap sendiri sbb berjaya larikan diri dari HD tanpa beliau sedari..
telur apa nih eh? besar giler..
X sempat nak p snap time bersanding. Wuwuwuwuwu
Maka, pelamin je la sempat snap. Tq Farah tlg snap..
Nampak x HD dah paras bahaya dah lali..
My big boss & her son, Luqman with pengantin
Mimi, me & Farah with pengantin
Sebaik saje naik kete, HD terus zzzZZZZZzzzz. Sian kan beliau. Sampai rumah pn, mmg x jaga langsung masa Mommy angkat naik atas. Dari 2pm smpai 430pm beliau hentam. Hehehehehe..

*****************************
Khas untuk Nurain & Suami

TAHNIAH di atas perkahwinan kalian. Moga hubungan kalian dirahmati Allah selalu. Dalam rumahtangga, ada turun naiknya. Buang ego kadang2 & selalulah bertolak ansur. Komunikasi paling penting dalam rumahtangga. Saling bermaaf2an selalu andai ada salah faham. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri [ayat cliche]. Ngeee.. Moga cepat bunting pelamin & ada anak ramai. Ekekeke..

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.