FRENCH TOAST ATAU MELAYUNYA ROTI CELUP TELUR

Pagi sabtu 26 May 2012 yang xtau nak masak hape. Kendian mak buyung yang hot bagi idea suh buat French Toast. Tq Magh. Ingatkan susah & banyak bahan. Rupanya, roti celup telur semata. Gagagaga..
Tapi, abaikan lah sbb Mommy xde masa nak buat corak cecantik cam orang lain. Masak cam Watson Nyambek ja. Punya la pantas! HD dah x sabo2 sampai nangis2 tarik baju Mommy. (punah harapan nak buat bentuk comey2).
Ambik gunting, potong. Ha.. nah! Telanlah dikau!!
Muka sebelum tu sebab lambat Mommy masak katanya. Baru kul 9 la baby oiiii… [Muka nangis kelaparan]
X sabo dah tu. Amin pn xdan dah..
Emmm.. Dapppp [katanya]
Harus makan sambil layan Boboiboy
Eksyen!
Minum air pun serius sebab kena buang masa dia layan Boboiboy
Eh.. TV ada iklan la Mommy…
  
Mommy & Daddy punya brunch. Alas perut sebab ada kenduri kezen Daddy bertunang petang tu.
Tq Daddy! Sedap!!
Pedoman: Sila anggap diri anda adalah pelari pecut negara setiap kali masak untuk anak anda. Xde signal punya kalau dah lapa sesangat. Uwaaaa je keje dia!! Nasib baik la video Boboiboy boleh buat dia diam sat! Haishhhh

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.