banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

FREE LUNCHEON @ BUMBU DESA KLCC

16 Mei 2012, selain Hari Guru, ia juga ialah hari kitorang makan besar & sedap & opkos mahal di Bumbu Desa KLCC. Yes, madam yang belanja. Hehehehe.. Bumbu Desa merupakan restoran authentic Indonesian yang menyediakan makanan dari Sundan, Padang (western Jawa) dan makanan Melayu. Madam menjemput kami sempena 2 orang CLJ member yang baru kahwin & bakal kahwin iaitu Ziehan & Ain. Tahniah buat korang. Tq sebab sudi jugak jemput kitorang iaitu Mommy, Farah, Mimi, Mira & Addelene sebagai penyeri. Orang atas ialah madam, en wan shariff, mr goh & mrs cindy. Mommy drive ke sana together with Farah, Mimi, Ain & Mira. Yang lain keta sendiri..
Enjoy our photos. Ignore the quality sbb juz guna tab. Sah2 la xle lawan DSLR kn? Hehehehe
Ikan nih memang sedap gilossss
Udang boleh tahan larrr..
Tapi ayam dia soooo delicious…
Tempe. X makan pn walaupun tau ia prebiotik yang sangat bagus utk body. hehehehe
Nasi cun dalam bekas nih [jakun toii]
Emmm..dappp [kata HD]
Yes.. Cendawan ini jugak sedappppppp
Korang leh g jenjalan kt bahagian makanan yang beratur nih & tunjuk saje nak ape..
Yes..Mimie dah berhijab now. Hihihi. Alhamdulillah
Ni haa..Ain [tudung pink], bakal kahwin. Tengah is our gojes Madam & tepi tu pengantin baru, Ziehan.
Standard la tukang amek gambo sure ada sket je mukanya
Air mahal masuk beg. Hehehehe
En Wan Shariff, Mr Goh & Mrs Cindy
Gado2 sedap.. Tapi, makin banyk makan, jadi muak..
Ikan nih sies x puas makan. Sebab sedap. Garing baikk punyer..
Sebelum balik…
 
 
Kos around RM500 kot.. Bila dibahagi, mcm sorang RM45. Namun, syukur ia free..Hehehehehe..
Untung baby dlm pewot Mommy nih. Hehehe.. Kakak HD pn belum makan lagi kt sini tau..

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

error: Content is protected !!