HD LAYAN FASHION KING @ ONEHD ASTRO

Tiap2 malam layan 2 drama wajib lepas balik kerja. Kul 755, Drama “Love You a Thousand Times”. Dah sampai part sedih sangat. Ibu tumpang tu dah bersalin & si penjahat dah amek anak dia.. Mommy call penjahat sebab sedih sangat. Wuwuwuwuw.. Nangis seround. Nasib Daddy ada dalam bilik wat keje. Hehehehe. HD lak tengah tido. Ngeee..
Ini la barisan pelakon utama dia..
Synopsis
Baek Sae Hoon and his wife, Lee Sun Young, (yang 2 orang kat belakang tu – wife pakai baju hijau) desperately try to conceive a child but are unsuccessful. Sae Hoon’s mother goes to Sun Young and asks that she consider surrogacy as a way of conceiving a child without Sae Hoon’s knowledge. This is where Go Eun Nim (baju oren) comes in. She is their surrogate mother carrying their child but things become complicated when she later falls in love with Sae Hoon’s younger brother, Kang Ho (laki belakang baju oren tu, adik kepada yang lelaki belakang sekali tu).
**********
Selingan. Daddy tunjuk bakat dia yg dah lama x asah menggunakan pensil warna HD. Semalam Daddy balik awal. Nih hasil muka HD. Ok la kan? Cute la Daddy. Tq! Kita frame k??
HD sempat conteng sket & disebabkan itu, Daddy terus simpan. Nak frame kan. Heheheh
**********
Sambung balik….
Pastu HD dah jaga. Suka nangis now. Mesti x puas sbb baru sejam tido.. Pastu, dia cool down sndr & start cakap bahasa dia, meaning, dia dah x mamai. Hahahahaha
Pastu beliau main masak2 cam biasa. Wajib depan TV sebab satgi iklan la, apa la.. Pastu dok gusti atas Mommy. Adeh laaaaaa
Wajib selepas cte “Love You a Thousand Times” tu, Mommy layan lak “Fashion King” yang br je Episod 3 setiap Hari Rabu & Khamis jam 9.05pm. Sebab cte nih cam bes gak. Pasal fashion designer. Suka!!
HD ttba terlayan sampai xle gerak. Mommy angkat dia ke belakang sket, dia buat lembik badan & nak ke depan gak. Haishhh
 
 
Abeh cite nih. Masuk tido.
Oh ya. HD dah 2 malam try minum susu Karihome. Harap dia ok la pasnih.. Hehehehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.