AIR-O-MATIC AROMATHERAPHY

Baru je beli aromatherapy oil utk umah Mommy. Khasnya utk bilik tido la.. Mommy pilih Rejuvenate [RM38] sebab sesuai utk kita yg ada sinus atau baby yang ada flu bagai. Pilih Tioman [RM18] sebab wangi & nak relax minda.. Harga diskaun, RM50 je utk both.. Tiap2 malam, kalau tido, leh letak Rejuvenate. Kalau ujung minggu, cuma nak kasi wangi je umah tu, letak la Tioman. Apa pn, ini yang x berapa kuat sgt baunya sbb Mommy cpt pening. Heee
Boleh la letak dalam AiR PURIFIER COSWAY [klik sini] Mommy nih!! Hehehehe..

Update
REVIEW
30.3.2012

Pada 28.3.2012, Mommy beli aromatherapy oil kt atas nih..Setelah 2 malam menggunakannya, Mommy perasan perbezaannya. Selalunya, kalau Mommy bangun pagi area 4am utk buat susu HD, Mommy mesti bersin giler2.. Like dustmite menyerang gegiler punya!
So far, 2 malam guna Rejuvenate, BIG ALHAMDULILLAH!!
Moga berterusan. HD pn nyenyak sgt mcm x mo bangun mntk susu. Kul 530 br jaga now. Heheheheh

Published with Blogger-droid v2.0.4

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

2 Comments

  1. Salam,

    Saya pun beli tadi.. Breatheasy and Lemon Tea.

    Cuma nak tau, pendapat sis. Apa Yang bagus aromanya. Tadi beli sbb nak segarkan udara tp bila baca posting sis, bole clear sinus juga..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.