AAE & MHI TV3

Uncategorized
Pagi tadi Mommy teruja kalut2 nak mandi cepat takut terlepas satu sedutan dlm MHI TV3 bersama Nurul Syuhada dan M.Zulkifli pagi nih. Mengikut apa yang pengacara tu cakap, selepas isu # Tag, yang selalu digunakan dlm Twitter, isu Ekzema akan muncul bersama tetamu Jemputan, iaitu seorang Doktor di DEMC, Shah Alam [lupa lak nama pe]
Salah seorang ibu dari group ini Puan Ayuni ada masuk TV jugak tadi.. Untuk berkongsi keadaan anaknya.
Mommy x sempat la pulak nak snap sbb tgh siap. hehehe
Lepas tu, Puan Nurul Syuhada view our AAE support group punya screenshot.
Wehuu..korg nmpk x profile pic Mommy kt ctu? Masuk TV ok! Ngeh Ngeh.
Profile Pic Mommy..
Sedutan video MHI

Jika anda yang ingin berkongsi masalah anda dan anak anda yang mpunyai masalah spt Asma, Alergi & Ekzema, jgn malu2 utk join our grup. Kami sedia mbantu anda..
klik link ini
Good job kepada Puan Farah Rahim, as founder of this Group.
Terima kasih banyak2 sebab bagi peluang kepada Mommy sebagai salah seorang admin yang akan sentiasa cuba naikkan lagi seri group ini dari segi informasi & opkos tolong war2kan kepada semua orang tentang kesedaran mengenai penyakit AAE ini.
Oh ya.. Yang x tahu, AAE merujuk kepada Asthma Allergies Eczema
Btw, hari tu ada buat entry pasal nih jugak!!
Selain group di atas, ada juga group lain yang mungkin menarik minat anda. Mommy dah compile kat sini. Terjah ok! http://shehanzstudio.blogspot.com/2012/02/group-fb-yang-bermanfaat.html
TQ For Reading!
Nak komen? Senang saje. Semua orang boleh komen tau. Yang xde blog, leh tick kt Name/URL atau jadi cik ANON..

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *