HD & GIGI-GIGI COMELNYA..PART 2

Published on :

KLIK SINI UNTUK LIHAT HD & GIGI-GIGI COMELNYA..PART 1 [10.2.2012] Jom tengok sekarang punya versi 1 tahun 5 bulan nampak atas kena geletek nih..cian diaaa..hehehe bawah pulakkk dah naik lagi dalam masa x smpi sebulan.. cepat kan? hehehehehe Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! Nak komen? Senang saje. Semua orang boleh komen tau. Yang […]

DAUN JOLOK CACING [ORANG KEDAH MESTI TAU]

Published on :

DAH SEMUA PETUA MOMMY BUAT DAH SEPANJANG HD BATUK, FLU & DEMAM Antara petua2 yang Mommy buat ialah Letak jerslin oil [klik] Steam [lihat gambar & video] [klik] Bagi minum air musoffa [klik] Letak bawang putih lenyek mix bedak sejuk [klik] ALHAMDULILLAH Hannah dah semakin sihat SEMALAM [23.02.2012] Selera makan Hannah dah seperti biasa! Yeay!! […]

LAGU KEGILAAN MOMMY SEKARANG – BAWA AKU PERGI [KAKA & ZIZAN]

Published on :

Jom rileks minda dengan lagu bes ini JOM HAYATI PULA KATA2 INI bawa aku pergi pacu laju-laju kita lari dari realiti bawa aku pergi pacu laju lagi malah kita tak perlu kembali tengah malam nanti tolong jangan lupa jangan mungkir janji aku dah teruja sudah cukup lama aku tunggu saat ini sejak kali terakhir kau […]

NAK REMOVE TIMELINE FB TAK??

Published on :

FB TIMELINE.. Semak x? Pening x korang dengan TIMELINE FB tu? Mommy rasa, ok je kot sbb dah paham. Dulu serabut gak. Cara nak faham status/post terbaru adalah melalui titik tengah2 tu. Status terbaru, titiknya di atas sekali lah.. Yang bes pasal timeline nih lagi ialah, leh letak COVER [gambar yang melebar panjang kat atas […]