MOMMY CEDEY!

Baiklah, hujung minggu lepas Mommy memang sonok sebab akhirnya Mommy dapat order meja studi utk HD di Kedai Perabot di Balakong. Heheheh.. Syok nak mampos.. Dorg xde stok, so kena order. Daddy kata ON je la.. Sbb nt Mommy asik dok sebut2 jee. Hehehhe.. Harga meja tersebut RM220… Harga asal, RM270. Ok la tu… Memang bajet dat area. Meja cokia cm kt K4 pn dah RM99 [sini]. Memang x padan langsung ngan harga. So, yg nih, Mommy memang puas ati. X sabonyeee.. Hehehhe..
Oh ya.. Topik Mommy sedey sbb ditinggalkan Daddy selama 4 hari mulai pagi ini.. Waaaa.. Sape nk tolong basuh pinggan? sape nak tolong jemur baju? Sape nak tolong beli makanan tiap2 petang? Sape nak kemaskan beg Hannah pagi2 while Mommy iron baju? Sape nk buang sampah? huwaaaaa.. Sape lagi yang boleh tolong Mommy kemas katil tiap2 pagi? Uwaaa… Huuuu.. x guna punya bini. Itu yang sedey nye? Hehehhee.. Tapi, rutin buang sampah, selalunya Daddy sebab Mommy tiap2 pagi harus angkat beg Hannah & Hannah ke Nursery. Maka, mulai hari ini & 3 hari seterusnya, Mommy kena gigih la angkat smua bnda. Waaaaaaa…
Heee.. xpe la.. Nt Daddy kena cover balik. X kira! Heheheh
[klu ujung minggu nih dia kena assign ke PD jugak, mmg sadis lagi la jawabnya!! Sbb Sabtu nih patut g amek meja tau Daddy!] Tapi, Mommy kena paham & redha gak la kalau Daddy kena outstation lagi.. Huuuuu..
Daddy keje elok2 ye.. Both of ur gilfren nih sayaaaaaaaaaaaang sgt Daddy! Mmmmuaaaaah!! Keje elok2 yer!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge