HD & HER 1ST KITCHEN & ENDO FOOD JAR

Malam tadi jenjalan kt Parkson di KL Festival City [kt Danau Kota]. Syoknya.. Inilah Parkson terdekat. Sebelum nih, haruslah ke Mid Vall & OU..
Aksi2 HD lepas bangun tido..
Xnak lama2 sebab sejuk tahap gaban dalam Parkson nih. Terus rembat MY FIRST KITCHEN nih & bayar. Haruslah serahkan Bonuslink untuk dapat point kan??
Harga dapor pink karerr nih RM79.90.
Kalau online, Mommy biasa tengok sampai RM100 gitu..
Jom pasang!!
Mommy tukang pelekat sticker. Yes, sticker haruslah dipelekat sendiri yer!!
HD menyibuk sepanjang jalan.. Hadoiii
[haik.. Mommy & Daddy yg eksaited lebih, smpai nk marah HD. wakakaka]
Nak snap gambar kt atas nih, Daddy kena dukung HD jap. Sebab, dia mau rembat & roboh. Hahahahah..
HD dah eksaited main. Alamak.. Lupa snap dalam OVEN.
OVEN tu tengah bakar ayam okeyh!!
HD ckp, nak tolong Mommy masak. Tu yang Mommy decide nak beli dapur untuk dia.. Hahahahaha.. Kaco sgt Mommy berdiri kt dapo kan? Heee
*****************************
Selain itu, Mommy ada beli food jar / termos brand ENDO. Harganya RM45.90
Sebelum Mommy nak beli Endo kt atas nih, Mommy dok belek2 yang lain jugak. Tapi, ENDO jer la.. Sebab brand lain, adududu.. Mahal NAK Mam!!
Yang bawah nih, set tau. Mmg comel, tp, x konfiden. Sbb dia ada tulis 1 hour, 6 hour bla2 malas nak baca..
Dalam2 tengok kt bawah nih, ada perbezaan sket…
This one, ada tulis 6 hours, 8 hours..
This one, ada tulis 1 hour, 6 hours..
Mommy tau.. Korang mesti nak cakap ml dia lain kan?
Xde.. kalau 500ml punya pn, ada tls 1 hour, 6 hour tu jgk
[ah..Mommy mmg x phm pn..pendek kata, yg tls sejam tu, Mommy xmau..ahahahah]
Yang nih Mommy nak guna utk travel @ masa kua g shopping &juga bekalan makanan ke Nursery..
Wiiiiwwuuuuuuu

Leave a Reply

CommentLuv badge