FRUITY CHEWIES & MAGIC TOWEL

2 benda baru yang memerlukan testimonial Mommy selepas ini. Hehehehe.. Mommy beli 2 benda hari nih:-

Nn Hi-C Fruit Chewies

From Cosway, katanya: setiap yummy gummy provides 30mg of Vitamin C – equivalent to the Vitamin C in one orange!
Fun fruit shapes with 6 delicious fruity flavours to choose from:
Strawberry, Grape, Mango, Lemon, Apple, Orange
Mommy beli Nn Hi-C Fruit Chewies ni utk HD atas saranan cik puan Hasanah yang katanya bagus untuk kuatkan our immune defenses and ward off colds, flu, sniffles and coughs. Mommy dah rasa, sedap gak. Heheh. Yang penting, anak kita kena tau CHEW, CHEW & TELAN.. hehehehe
Harga : RM15.90

Magic Hair Drying Towel

  • Tidak perlu pengering rambut lagi !!
  • Mengeringkan rambut dengan cepat & mudah !!
  • Tuala Ajaib Pengering Rambut ini diperbuat dari mikrofiber yang mampu menyerap 7X GANDA LEBIH BAIK berbanding daripada tuala biasa.
Cara penggunaan : Selepas mencuci rambut, terus keringkan rambut anda dengan tuala ini.

Nantikan UPDATE Mommy selepas Mommy & HD cuba.. Hehehehehe.. Eh.. HD cuba utk vit tu je… Hehehehe

UPDATE : TESTIMONI

1. Nn Hi-C Fruit Chewies


LULUS!!
HD suka & mintak lagi!!
Haiyooo.. 6 biji je sehari sayang oiiii

2. Magic Hair Drying Towel
Mommy dah guna. So far, ok la.. Lembut kainnya. Memang sesuai utk rambut yg sederhana panjang. At least, xde la basah2 lagi smpai jd jalur kt belakang baju.. Hehehehe
Nak kata kering cam belum mandi tu, xde la. But, it helps a lot. Xyah ssh2 guna hair dryer.

Update: setelah menggunakan beberapa kali sejak hari Mommy beli Tuala Ajaib nih, mmg ajaib rasanya. Pendek kata, it helps a lot!!! Seriously!! Mgkn mula2 rasa ‘ok la’ like apa yg Mommy tls di atas, but, now, rasanya mcm nk kemana2 pn, kena bawak lah!! Coz, pakai tudung, rambut xle basah sgt. Nt busuk la jawabnya!! Tq kak Salina Ayob!!! it’s amazing!!

Leave a Reply

CommentLuv badge