AKSI HD: DOA & MAKAN

Malam tadi, Mommy g k4. Plan asal mau cari SPRAY MOP coz dat day ada jumpak kt k4. Malam nih cari, dah xde. wuwuwuw.. cedey. Ini adalah sgt penting utk orang yang kena mop selalu sebab banyak betul habuk kt umah, plus sgt malas amek air. Hahahaha
Rupa spray mop adalah cenggini:

Xde dah… Terus boring nak shopping.
************
Lapo. Nak gi makan. Bateri kong. xsempat snap makanan, tapi ada sekali Mommy pernah wt entry pasal makan2 kt Jom Priok nih [SINI]. Kalau kt k4 Wangsa Maju nih, Daddy suka makan kt 2 tempat jer. Sama ada food court [nasi singapore spesel tu wajib] atau Jom Priok [nasi goreng cornbeef].
This time, Mommy malas nk pk bnyk, order nasi goreng cornbeef jugak. Sbb sblm nih pernah order nasi goreng kungfu [mcm ladna je], tak sedap!!
Minuman plak, Daddy juz nak Teh O Ais & Mommy plak yg nih.
Namanya Ice Blended Caramel – pahit. Mommy mintak air gula extra. Huhuhu
********************
Sesi makan

Daddy baca doa. HD angkat tangan & amin. Hehehe.. Good girl

HD x kaco Mommy Daddy makan sbb HD ada makanan sendiri [x berat sbb br lepas minum sebotol susu 8oz]












Details pasal Jom Priok, Sedap Deli nih kat sini

Oh ya! Dorang wt buffet steamboat & ada DIM SUM HALAL. hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.