SENI UKIRAN BUAH2 [FRUIT CARVING]

Watermelon fest of Italy
************
@ Malaysia….

Seni fruit carving ini juga dikuasai oleh kakak ipar Mommy, Puan Salina. Kakak ipar Mommy skrg Chef at Hospital ( Jabatan Dietetik & Sajian ) di Taiping Perak.
Tengok hasil seni kakak iparku di SINI [KLIK]
Yang ingin menempah fruit carving, leh add FB kakak iparku di SINI [KLIK]
Ini salah satu contoh carving yang pernah Kak Lina buat untuk Mommy.
“Soap Carving for my Wedding Day”
[leh tengok hantaran tunang & kahwin Mommy di blog kakak sulung Mommy, Pn Shahiza Ismail di SINI [KLIK] [http://idacreativecraft.blogspot.com]
Kakak sulung Mommy ni pun tengah giat dengan seni Decoupage juga. Selain hantaran2 yang memang dah well known kompem x nyesal punya klu kasi dia buat. Jangan lupa usha2 blog dia juga di SINI [KLIK]
Ini salah satu cth decoupage yang kakak sulung Mommy a.k.a Puan Ida buat:
Decoupage: Tissue Holder
Kalau kakak no 2 Mommy plak, Puan Shazura Ismail terer melukis. Gile per. Gambar bunga dia leh lukis direct kat teko la, cawan la, frame gambar la. LUKIS SENDIRI ok.. Ada juga tempahan dari orang macam nih. Salah satu je Mommy letak nih…
Signage Art
Abang & adik Mommy plak bab elektrik, repair aircond mmg pakar jugak. Plus, dorang mmg ada kelulusan pasal Air Conditioning nih.
Mommy? Errr.. Kepakaran belum dikenal pasti. Yang pasti, kamera di tangan. Hahahahaha

Leave a Reply

CommentLuv badge