Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Month: November 2011

REMINDER: JIKA ANDA XNAK SOLAT, IGT INI!!

Reminder to us.. Published with Blogger-droid v2.0.1

BREAKFAST FOR HD: MILKY SCRAMBLE EGG + SUWEET CORN

Tengok ler ini budak tomei makan.. Heee.. Sarapan hari ini adalah menu baru Mommy.. Wt simple2 jer, yg penting my

MERAJUK DENGAN SUAMI!

Penah gado tak dalam hubungan suami-isteri? Aku taknak cakap le yang tak suami isteri bila bergadoh. Time tak menikah lagi,

PERKAKASAN DAPUR YANG KREATIF

Mommy want all of these!!!!!   Kalian nak jugak? Heeeee So far, Mommy cuma ada fruit cutter tu je. Yang

MEAL FOR HD: NASI+SUP IKAN MERAH+CARROT

Hai.. My Baby Hannah Damia dah berumur 1 tahun 1 bulan 11 hari hari ini.. wahhhhh Date pulak cantik 11.11.11

PANDUAN JAGA/DIDIK ANAK

1) Jangan pukul anak dari lutut keatas 2) Jangan gunakan tangan/anggota tubuh kita utk memukul anak dengan tangan dan jangan

MUZIK & ANAK KITA

Muzik adalah salah satu cara yang baik untuk membantu anak anda belajar dan mencurahkan perasaan kepada dunia. Jadi, mari kita tanamkan

PERLU KE ANAKKU MAKAN SUPPLEMEN?

Ramai ibu bapa telah memasukkan suplemen ke dalam diet anak-anak mereka kerana kurang memahami keperluan pemakanan anak mereka. Ini digandingkan

PERLU KE ANAKKU MAKAN SUPPLEMEN?

Ramai ibu bapa telah memasukkan suplemen ke dalam diet anak-anak mereka kerana kurang memahami keperluan pemakanan anak mereka. Ini digandingkan

SI MANJA SAKIT & XNAK MAKAN! APA PERLU SAYA BUAT??

Sebagai orang dewasa, kita biasanya mendapat selsema atau demam mungkin tiga hingga empat kali dalam setahun. Kanak-kanak pula tidak begitu

KENALKAN BAYI DENGAN HASIL ALAM

Oleh Prof Madya Dr Poh Bee Koon, Pakar Pemakanan dari majalah Parenting Buah-buahan dan sayur-sayuran penuh dengan nutrien, warna, rasa

HEAVENLY HOTEL @ MALDIVES! GORJES!! MARVELES!!

Mommy really wanna go to Maldives.. Mungkin suatu hari nanti.. Teringat dlu masa dalam satu kelas [owh..Mommy lupa subject pe

20 PEROMPAK ROMPAK 6 BERANAK

WAAAAAAA!!! SERAMMMMMMMM!! 20 vs 6?? DEMM!! Kalau datang merompak xde senjata, mmg bukan rompak la namanya kan? Sah seram. Cer

MEAL FOR HD: G-KEN [GILER KENTANG!!] KENTANG JAGUNG BERDAGING

KENTANG JAGUNG BERDAGING [G-KEN!] Terbaik! [Ala Boboi Boy] Berbaloi! Alhamdulillah. Memang berbaloi Mommy masak untuk meal HD pada 5 November

Q&A & FAKTA SERTA SALAH FAHAM MENGENAI IMUNISASI/VAKSIN ANAK2

Q&A Bayi anda memerlukan sepenuh penjagaan dan perlindungan daripada anda. Lindungilah anak-anak anda daripada penyakit kanak-kanak yang berbahaya melalui imunisasi

WORDLESS WEDNESDAY #15

MACAM NI LAH KELUARGA MASA DEPAN!

TAHNIAH

error: Content is protected !!