Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Month: September 2011

BAPA TERJUN TANGKI NAJIS UNTUK SELAMATKAN ANAK

ROMPIN: Seorang bapa nekad terjun ke dalam tangki najis semata-mata mahu menyelamatkan anaknya yang terjatuh.Malangnya, usaha itu gagal apabila anaknya

BABY : ROTI GANDUM vs ROTI PUTIH

HD tengah ngap.. nyam nyam.. ;p Kanak-kanak memang suka roti. Amalan ini sangat baik kerana menurut piramid pemakanan, roti merupakan

JANGAN CELUP UNCANG TEH LEBIH DARI 3 MINIT

Teh sememangnya telah diakui di beberapa negara dunia sebagai minuman yang berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan. Terdapat banyak jenama teh

ANAK PELAKON SAFURA MENINGGAL KERANA DEMAM?

Ya Allah! Ya Allah! Ya Allah! Berat dugaanmu wahai ibu. Buat Puan Safura, tabahlah. Allah menyayangi anakmu. Punca kematian anak

SOMALIA.. DUGAAN BERAT.. X MAMPU KU LIHAT..

Gambar di atas ialah gambar yang sangat popular jika kita menyebut kanak-kanak kebuluran. Pasti korang pernah melihat gambar ini tetapi

DERITA BAYI [OTAK DI LUAR TEMPURUNG KEPALA]

Hanya menanti masa.. Sedihnya baca berita ini. 6 tahun ibu bapa bayi ini menunggu cahaya mata. Namun, segalanya di tangan

DISIHIR VIA GAMBAR DI FACEBOOK

MASYAALLAH.. Kenapa la ada manusia cenggini? X fikir ke balasan dek perbuatan jahat. Jahat dibalas jahat tau? Ya Allah. Kau

PERKEMBANGAN ANAK MENGIKUT BULAN [FIRST YEAR]

klik gambar untuk mengelak anda jadi rabun.. ;p ratu hati

CHILD DEVELOPMENT.. 11 & 12 MONTHS HANNAH

Mommy start buat entry tentang Child Development [Perkembangan anak & apa yang mereka boleh buat] ini dari HD berumur 6

TAKTIK MEROMPAK GUNA HANDPHONE!

Salam.. Mungkin kalian pernah tengok berita tentang ini. Atau mungkin kalian pernah tertanya kenapa orang boleh tau yang kita keluarkan

KESALAHAN DI HARI RAYA

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS. KALAU X, MENYESELLLL.. ;p

BLOG MOMMY CLEAN DARI MALWARE DAH..

Lepas Mommy dh stop follow 1 blog yg affected dgn malware [yg menyebabkn blog Mommy ttba djangkiti malware jugak –

CHECKLIST FOR BIRTHDAY PARTY UOLLSSS!!!

Hola.. Mommy tengah struggle pk apa nk prepare untuk birthday party HD yang pertama [SETAHUN DAH???] pada 30 Sept 2011

LAWAK GILER: UDIN SEDUNIA..

SALAM.. Balik kampung baru2 nih, Mommy dapat 2 video yang sangat lawak.. hahaha.. Satu DIKIR BARAT yang Mommy post baru2

HANDPHONE RAKAM GAMBAR 3D

CAYALAH!!!! LONDON, Britain – Telefon bimbit pintar yang dapat merakamkan gambar panorama tiga dimensi (3D) akan berada dalam pasaran pada

MOMMY NAK KASI DUIT RAYA NIH!!

Nah untuk korang smua!! . . . . . . . . . . . … muhehehehe..

RAYA 2011

SHR MZB.. Itu wish trade mark Mommy kt smua yg wish Mommy Slmt Hr Ry via FB. Ringkas tp dh

DIKIR BARAT -LAWOK GILER!!!

Sapo Dale Jambe

error: Content is protected !!