banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

CANTAS KAKI SAMPAI MATI KERANA BEREBUT SAWAH

ish.. perkara macam ni lah yg paling Mommy benci sangat2. Berebut harta x abeh2. Menyampah! Sies!! Mommy sgt geram!! Nak amek, amek la.. Bukan bleh masuk kubur pn!! Geramnya!!

PEKAN: “Saya tak sangka Pak Ngah tergamak menetak ayah (sampai mati) hanya kerana berebutkan tanah sawah yang luasnya tidak seberapa itu.
“Kalau boleh, saya tidak mahu lagi melihat mukanya kerana disebabkan dia, kami sekeluarga terpaksa menyambut Aidilfitri dalam keadaan sedih dan pilu tanpa ayah.”
Demikian kata Mohamad Nasir, 35, anak kedua Mohamad Romli Hashim, 62, dari Kampung Permatang Chekeroh, Nenasi yang maut dipercayai akibat hilang banyak darah selepas bahagian bawah lutut kanannya hampir putus terkena libasan parang panjang abang iparnya yang berusia 64 tahun, kelmarin.
Kejadian pada kira-kira jam 6.30 petang itu dikatakan berpunca daripada Mohamad Romli secara tidak sengaja menceroboh kawasan sawah abang iparnya ketika meracun rumput dan perbuatannya itu tidak disenangi suspek.
Suspek mendakwa Mohamad Romli tidak meminta kebenaran daripadanya untuk meracun rumput di kawasan itu dan kedua-duanya bertengkar mempertahankan pendirian masing-masing.

sumber: METRO

(Visited 23 times, 1 visits today)
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

error: Content is protected !!