Posted in Uncategorized

DASAR PENGOTOR! GRRRR!!

RATUSAN telur direbus dengan menggunakan air kencing di wilayah Zhejiang, China dengan menggunakan resipi berusia ribuan tahun lalu.  BEIJING –…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

KALAU KORANG BAD MOOD, IGT INI!! [SAD MODE]

Have you ever seen a more beautiful smile than this? Next time you’re in a bad mood, remember this one!…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

CARA PAKAI CINCIN & POTONG KUKU

Dikatakan bahawa menyimpan sebatang jari kuku yang panjang, dosanya sama seperti memelihara sekandang babi !!!! ..oppss khinzir lembut sikit ,…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

JAGALAH 7 SUNNAH NABI SAW INI

“CERDASNYA orang yang beriman adalah, dia yang mampu mengolah hidupnya yang sesaat, yang sekejap untuk hidup yang panjang. Hidup bukan…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

X PUAS HATI BETUL AR!!!

PERASAN X? Mommy tukar template lagi. Perasan x? Haish.. Masih x puas hati! Tensen lah!!! oppss.. terlebey suda..

Continue Reading
Posted in Uncategorized

WORDLESS WEDNESDAY #9

Continue Reading
Posted in Uncategorized

BEN ASHAARI CARI SAPA TEPAT DAN PANTAS !

nak join jugak? click header nih. Mommy join & Mommy ada jawapannya.

Continue Reading
Posted in Uncategorized

RUMAH CELINE DION.. AUMMM

Celine Dion’s Home on the Beach Lawa bebenor. Mommy mmg nak camnih!

Continue Reading
Posted in Uncategorized

HARGA SEBUAH KEAJAIBAN [SEDEY+TERHARU]

Cost of a Miracle  A little girl went to her bedroom and pulled a glass jelly jar from its hiding…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

DILEMA TEMPLATE BLOG MOMMY NIH

Hmm.. kadang2, Mommy rasa mcm x bapa masyuk sgt tengok blog Mommy yang berwajah baru nih. Hmmm.. Rupa yang lama…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

SYILING TERBARU MALAYSIA..XLAMA LAGI!

Syiling terbaru lebih selamat syiling yang lebih kecil dan ringan BANK Negara Malaysia (BNM) mengeluarkan siri ketiga syiling Malaysia yang…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

CARA PALING COOL UPDATE STATUS KT FACEBOOK

Mommy copy bulat2 dari blog INI [ada gak Mommy edit sbb ada wrong spelling..ngee] Of coz la dpt kebenaran! Semua entry dia…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

NAK ELAK BINI MEMBEBEL?

Post nih dalam bahasa omputih. Mommy tau kome terer kn? xpaham..cari kamus.. Muhehehe.. 1. The place for soaking wet towels…

Continue Reading
Posted in Uncategorized

ASAL USUL TERKEJUT BERUK

MUHEHEHEHEHE

Continue Reading