TATKALA KERINGNYA TASIK GALILEE..

Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi (benarkah bakal berlaku 40 tahun lagi???AL-QURAN&HADIS membuktikannya)       Kenapa kita perlu meninjau kepada paras air di Tasik Galilee?  Apa istimewanya Laut ini kepada kita orang Islam?  Saya cuba mendapatkan beberapa pandangan dari beberapa sumber yang saya kira boleh dikongsi untuk kebaikan kita semua. Yang baik itu […]

FOLLOW VIA FACEBOOK

Xde hal kalau U ALL xde blog sendiri utk follow blog Mommy’s Diary of Life – shehanzstudio.blogspot.com ini.  Kat bawah nih, korang leh tgk print screen my blog in which my blog ada kolaborasi dgn NetworkedBlogs. Bimakna [bahasa arab – membawa maksud], once u all klik ‘Follow this blog‘ [tu..anak panah pink tu..], update blog […]

REDUCE INCOME TAX

Once u all kena byr income tax, mesti kelam kabut kn? Yang bnyk duit tu, xkesah la [ye ke x kesah?]. Yang gaji x berapa bnyk nih, mula la garu kepala. Adeh.. bnyk jugak woo [wpun seratus lbey, msti lari bajet]. Aku try cr cara2 nk kurangkan cukai pendapatan ni kalau boleh [tahun 2010 -utk […]

LISTING KOREAN DRAMA

So far.. nk tengok semua nih.. 1. PERSONAL TASTE 2. MY BOSS MY HERO 3. MY BOSS MY TEACHER 4. BABY FACED BEAUTY 5. LIE TO ME 6. 49 DAYS Masih dalam stage downloading.. hehehehehe Problem: Aku xpandai sangat mencari link yg bgs & cpt utk download. Cm personal taste tu, episod 1 megaupload pn […]

BODY SHOP SALE

20May-12 Jun 2011 The Body Shop Sale Save up to 70% Extra 10% Off on Top of Discounted Prices 3 Days Only for Love Your Body Members Natural Beauty Products Skin Care Fragrance Make Up Bath Body Visit your nearest The Body Shop outlet (Store Locator) www.thebodyshop.com.my THANKS.. VIA shopping&sales DUN FORGET TO BE MY […]

MODE: HEADBANGING!

Tau nape? Dah beratus kali refresh. Tukar OS. Tukar PC. Tukar Laptop. Macam2 perbedaan. Apasal dengan blogspot? Bila nk pulih? Jom g amek ubat jom??? Isk.. Isk.. Sedey sbb lain yg dibuat, lain jadinya.  Gambar di bawah menunjukkan perbezaan antara using Chrome & IE. Chrome telah menampakkan Blog Title & Post Title & Post Font […]

BLOGLIST SOLOMOLO – KINI DIBUKA…

Yeay! itu word pertama keluar lepas aku tgk post nih. Nak Join! Nak Join! Nak Join! [ehehe..cm budak2..] Tau nape aku seronok? sebab ini 1st time cubaanku berkolaborasi dgn blogger lain. ceewaaahh.. Oooppsss.. melalut.. Maaf ye Encik Solomolo.. Kalau bab nk komen sket pasal solomolo ini, ada beberapa perkara yang aku boleh list out kn [ceewaahhh..macam nk […]

MAD ABOUT SHOES SALE

20-30 May 2011 : Mad About Shoes Sale 20-30 May 2011 Mad About Shoes Sale Up to 50% Off Elite Card Members additional 15% Off 80 Brands Offered Amori Ben 10 Barbie Footwear Bonia Camel Active Carlo Rino Everbest Geox Guess Hush Puppies JWest Josef Seibel Larrie Lewre NYC Obermain Polo Rins & ROy Rotelli […]