KAJIAN KETIKA MASUK LIF

SALAM SEMUA..

Nak cerita sket.. Benda nih dah lama dalam kepala, tapi hari ni br tringat nk tulis. heeee.. Masuk Lif!! Itu tajuk entry kali ini. Aku sebenarnya, antara orang yang tidak terkecuali dlm golongan suka tekan butang lif nih. Ok.. Korang perasan x, once masuk je dalam lif, semua orang akan otomatik nk tekan butang open/close [whichever lah]. Keadaan tu macam x percayakan org lain yg sdg/tengah tekan butang tuh. Korang perasan x? Hihihii..

Lagi satu, kalau masuk lif jer, kompem akan sunyi sepi. Baik suara garau, suara nyaring, suara merdu lunak, suara kecik, mesti diam. Kalau ada budak bising, mak bapak mesti ckp ‘shhhhhh’. Sebabnya, xnk orang pandang2 kita yg bising tuh. Klu bising, org akan pk kita nih jakun/kuno/peghakk!!. Korang perasan x? Hihihii..

Ok..kalau masuk lif lagi, sesetengah orang mcm ada halangan utk ke belakang. Padahal ada jer space lg kt blkg tuh.. kikiki.. Korang perasan x? Hihihii..

Agak2 korang, ada lg x benda pelik lain? heeeee

komen mommy: hasil penangan naik lif hr2 kt ampang point. heeeee

(Visited 5 times, 1 visits today)
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

Public Forum : Menstrual Management In Adolescents With Intellectual Disabilities

Please spread this! Dear sir/ madam, We are organizing a talk for parents with

TEMA PINK DI MEJA OFFICE 2014

Assalamualaikum. Hari tu kat post INI, Mommy ada tunjuk pic transformation cubic tempat kerja

TENSEN

Malam ni jer, HD dh 2x jatuh terlentang.. Aktif sgt nk bdiri n panjat

error: Content is protected !!