KAJIAN KETIKA MASUK LIF

SALAM SEMUA..

Nak cerita sket.. Benda nih dah lama dalam kepala, tapi hari ni br tringat nk tulis. heeee.. Masuk Lif!! Itu tajuk entry kali ini. Aku sebenarnya, antara orang yang tidak terkecuali dlm golongan suka tekan butang lif nih. Ok.. Korang perasan x, once masuk je dalam lif, semua orang akan otomatik nk tekan butang open/close [whichever lah]. Keadaan tu macam x percayakan org lain yg sdg/tengah tekan butang tuh. Korang perasan x? Hihihii..

Lagi satu, kalau masuk lif jer, kompem akan sunyi sepi. Baik suara garau, suara nyaring, suara merdu lunak, suara kecik, mesti diam. Kalau ada budak bising, mak bapak mesti ckp ‘shhhhhh’. Sebabnya, xnk orang pandang2 kita yg bising tuh. Klu bising, org akan pk kita nih jakun/kuno/peghakk!!. Korang perasan x? Hihihii..

Ok..kalau masuk lif lagi, sesetengah orang mcm ada halangan utk ke belakang. Padahal ada jer space lg kt blkg tuh.. kikiki.. Korang perasan x? Hihihii..

Agak2 korang, ada lg x benda pelik lain? heeeee

komen mommy: hasil penangan naik lif hr2 kt ampang point. heeeee

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.