SET LEPAS BERSALIN LENGKAP DAN MENYENANGKAN!!!!

SET LEPAS BERSALIN LENGKAP DAN MENYENANGKAN | Dah baca sebelum ni “Amalan-amalan BERPANTANG selepas bersalin” kan??? Mommy Hannah Damia ni nak simpulkan kat sini, semua tu SANGAT MUDAH DILAKUKAN!!!!! Tau camner? Ha…ni nak share pengalaman sendiri la nih!!
Orang cakap, kena bengkung seelok2nya utk rampingkan semula perut kita tu, mandian herba & jamu2 semua tu elok diamalkan,. Btw, kalau pikir balik, NAK KE AKU MAKAN JAMU BAGAI TUH??? EEEEEEUUUWWWWWW.. XKOT!!! Mana nk cari AKAR KAYU BAGAI tuh nk guna utk mandian?? Huuuu.. susah je rasa.. Tapi, dalam pening2 pikir, semua tu zaman dulu je!!! Skrg nih kn moden sket, so… ni la SOLUTIONNYA!!!!!

TROPICAL HERBS AMWAY

Set Lepas Bersalin Lengkap dan Menyenangkan!!
  • Ianya berkesan & terbukti dalam memejalkan otot perut, menegang dan memejalkan kulit yg meregang, membentuk potongan badan dan punggung, menghalang perut masuk angin semasa berpantang , mengelakkan perut menggeleber & menghalang peranakan turun dari tempat asal!! Fuhhh.
  • Haaa..nak ape lagi????? Oppss..for stretch mark tu, korang leh cuba BIO OiL.. sies berkesan!!!!!!!!!Itu beli sendiri la kt farmasi. Hehehehe. Ni sebab aku sendiri pakai b4 & after delivery.
  • Menurut bacaan aku kt produk nih, herba-herba yang digunakan telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik untuk menguatkan dan mengukuhkan tubuh,juga mempercepatkan proses penyembuhan. Ianya menggunakan ekstrak herba yang distandardkan dan herba yang berkualiti seperti manjakani, kunyit, tahi angin, dan halia.
  • Kesemua ramuan semula jadi. Tiada bahan kimia, pengawet atau haruman tiruan di gunakan & ia dikeluarkan oleh syarikat dengan pengalaman yang bertahun-tahun dalam produk tradisi berasaskan herba.
  •  Bagi mereka yang TAK MINAT kepada minuman air akar kayu atau jamu yang pahit, TROPICAL HERBS merupakan alternatif yang terbaik untuk anda kerana dengan menggunakan teknologi terkini, TROPICAL HERBS memudahkan anda mendapatkan bentuk badan yang langsing tanpa perlu terikat dengan cara tradisional. [wah ayat!!!!! tp, tungku & urut mengurut kena jugak tau!!!!!!]
  •  Set Lepas Bersalin TROPICAL HERBS menyediakan CARTA PENGGUNAAN dan korg x perlu pening kepala untuk membina carta penjagaan susuk tubuh korg sendiri. Malahan, suami korg jugak boleh tolong membancuh minuman teh herba mengikut BUKU PANDUAN yang disertakan bersama set lepas bersalin TROPICAL HERBS.

PRODUK UNTUK DIMAKAN & UNTUK KEGUNAAN LUARAN

  • TEH HERBA – Hari 5 – 9 (10 uncang) – Membantu melancarkan pembekuan darah dan mempercepatkan penyembuhan jahitan.
  • KAPSUL HERBA LEPAS BERSALIN 1 – Hari 20 – 24 (60 kapsul) & KAPSUL HERBA LEPAS BERSALIN 2 – Hari 25 – 44 (60 kapsul) – Kedua-duanya membantu memulihkan semula vitaliti, membina semula kekuatan dan meningkatkan pengeluaran air susu.
  • HERBA PEMBERSIH WANITA – Hari 1 – 20 (20 uncang) – Membersihkan bahagian vagina
  • HERBA MANDIAN – Hari 4 – 23 (20 uncang)  – Membersih dan menyahbau tubuh badan
  • MINYAK URUT HERBA – Hari 4 & seterusnya seperti yang diingini (60ml)
  • CAMPURAN PERAMPING PERUT – Hari 4 – 23 (20 peket) – yang ni letak kt atas kain then letak atas perut sebelum bengkung ye!! Membantu merampingkan bahagian perut. Meningkatkan peredaran darah dan mengeluarkan angin
  • CAMPURAN PENGHANGAT BADAN – Hari 4 – 18 (15 peket) – Menghangatkan badan dan mengurangkan ‘bengkak air’
  • CAMPURAN PENENANG – Hari 4 – 18 (15 peket) – Membantu melegakan sakit kepala
  • MINYAK BAYI – Hari 7 seterusnya seperti yang diingini (60ml) – Melegakan rasa memulas dan ‘angin’
BEST kannnnnnn???????????? Senang.. Semua ada!!! Btw, set ini ada sertakan sekali BENGKUNG untuk korang yang mana korang x payah pikir mana nak cari & sebagainya..
Apa2 yang xtau, juz baca MANUAL yg disediakan!! Sonangkan???? Tau xpe!! Hehehehehe.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.