banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

SINI..HARI INI..END 2009

Alhamdulillah..sekarang aku dah ada tempat keja baru. Legal firm jugak la.. Syukur.. Tanpa disangka2, it’s a big firm jugak la.. Start Keje tempat baru 19 oct 2009;p

So, buat masa sekarang, aku mmg bz yang amat2. Kehendak kerja dan juga keperluan menyelesaikan persiapan Majlis Perkahwinan aku..

Adoi..almost every week nih kena balik kampung. So Tired!!!! Nsb la kt Kedah. Kena push smua benda hari Ahad. Nsb jugak la Pejabat Agama bukak hari Ahad.

Mengenai kerja pulak..almost everyday aku kena attend client either kt Office (tu standard ar) atau have to travel la pulak jumpak client outside. So tired as well!! Semua nih hv to push weekdays sbb aku sgt bz time Weekend. Hope sgt2 yg smua orang memahami situasi aku tatkala ini. Aku x dapat bkerja hari Sabtu dsbbkan ada komitmen lain. hmm..

About our wedding, semuanya tengah berjalan perlahan-lahan.. ;p Ya Allah.. selamatkan la kami.. Amin

(Visited 5 times, 1 visits today)
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

kereta semput - proton ignition coil 2

KERETA SEMPUT.. AIK? DAH KENAPA??

KERETA SEMPUT!!! Perkara ni sebenarnya terjadi kat Mommy sejak bulan lepas. Tapi takde la

ANAK PATUNG NANA : SERU NAMA SAYA DAN SAYA AKAN DATANG [SERAM] [REVIEW]

Salam Berita  baik buat peminat novel. Genre seram dalam novel bukanlah suatu pilihan utama

8 NATURAL REMEDIES – REMOVE PREGNANCY STRETCH MARKS

Stretch mark is a common problem among women, especially after pregnancy. There are many

error: Content is protected !!