banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

ENGAGEMENT @22092009

yezza.. aku sekarang dh pn jd tunang orang.. hmm..cm x caya pn ada.huu.. kejap sgt masa berlalu..hee..
untuk kenangan aku, aku bersengkang mata utk wat movie maker sampai 4 pagi..huu..semangat tul..
dikesempatan ini, aku nk ucapkan terima kasih yang teramat2 terutamanya kepada mak & abah kerana benarkan ‘adik’ bertunang & akan berkahwin x lama lg. kepada tunangku, haris anuar kerana sudi melamarku..ewah.. kepada kak2, abang & adikku yg bekerjasama dalam menjayakan majlis aku. terima kasih kt kakak yg sediakn hantaran yg sgt bes. berbaloi abehkn bnyk duit.hee.. kepada tok & lang yg sediakan kuih karas & agar2 kering.. (psst: tok, mohon ampun sbb tok jatuh tangga hnya dsebabkn nk menjemur agar2 kering atas bumbung..huu). kepada zarina, membe aku yg sudi jd photographer terjun, terima kasih jua diucapkan.. sayang kamu semua!! Mwahhh!

so, now, aku tgh prepare task2 yg ptt dibuat memandangkn tarikh pernikahan aku sgt la dekat..huuu..

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

kereta semput - proton ignition coil 2

KERETA SEMPUT.. AIK? DAH KENAPA??

KERETA SEMPUT!!! Perkara ni sebenarnya terjadi kat Mommy sejak bulan lepas. Tapi takde la

korea trip_day 2_teddy bear museum mt soerak_soeraksan national park_vivaldi ski park

KOREA TRIP (DAY 2) | TEDDY BEAR MUSEUM MT SOERAK, SOERAKSAN NATIONAL PARK, VIVALDI SKI PARK

Masuk hari ke 2 Mommy di Mt Soerak, Korea. Pagi ini kami perlu check

PIN TUDUNG HANDMADE YANG RARE!

PIN TUDUNG HANDMADE? TERbeli.. Apa ni? Hipster sangat Mommy kan? Haha.. Remaja remaji suka

error: Content is protected !!