KOREA TRIP (WINTER) : PUAS HATI DENGAN KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS

PUAS HATI betul Mommy dengan perancangan percutian ke Korea musim sejuk ni bersama Kembara Sufi Travel & Tours (KS). Alhamdulillah. Rasa berbaloi sangat menabung dan habiskan duit dengan percutian macam ni. Mudah-mudahan ada rezeki Mommy nak bercuti lagi lepas ni. Dengan bajet cuma RM3100 (lebih kurang), Mommy berjaya sampai ke Korea. Ha. Murah kan? Ada […]

KOREA TRIP (DAY 4 & 5) | GYEONGBOKGUNG PALACE, LOVE LOCKS N SEOUL TOWER, NAMDAEMUN MARKET, MYEONG-DONG

KOREA TRIP GYEONGBOKGUNG PALACE, LOVE LOCKS N SEOUL TOWER, NAMDAEMUN MARKET, MYEONG-DONG (269)

Masuk hari ke 4 dah. Alhamdulillah, dengan adanya Travel Pack Cosmoderm, Mommy tak menderita sebarang sakit otot, lenguh kaki sebab terlalu banyak berjalan. Hidung Mommy yang hampir luka pun dah tak jadi luka sebab rajin sapu Vitamin E Cream dalam travel pack yang sama. Hari ni perjalanan diteruskan ke tempat yang lebih banyak dari semalam. […]

KOREA TRIP (DAY 1) | NAMI ISLAND, MOUNT SOERAK & DEL PINO RESORT

ybtravelogue_trip to korea_day 1_nami island_mount soerak_del pino resort

Akhirnya masa yang ditunggu selama hampir setahun sudah tiba. Alhamdulillah. Berkat gigih menabung, dapat juga jejak kaki ke Korea. Nak nangis rasa. Jom nangis sekali. Ingat kegigihan buat bisnes, blogging, semua cara lah demi #tabungK, fuh.. penat yang berbaloi. Terima kasih buat Daddy yang bagi full support sepanjang menabung ni. Hargai sangat. TRIP TO KOREA […]