• LIFESTYLE
  • TERLAJAK SIBUK

    Serius.. sejak berpindah pada 30 Januari.. sampai hari ni, Mommy rasa Mommy belum betul-betul rilek. Allahu sibuk betul. Sampai rasa macam.. apa Mommy buat ni. Rupanya tak sama langsung dengan zaman bekerja dengan bercuti jadi mak sepenuh masa ni. Hahaha.. Eh.. nak kena ambil anak dari sekolah.. Kang anta sekolah petang plak. Huwarghhhhh.. Apa kes […]

  • LIFESTYLE
  • MASUK RUMAH BARU.. KEHIDUPAN BARU..

    Alhamdulillah.. 21 Januari 2017 (Sabtu) mencatat sejarah buat Mommy & family kerana berpeluang merasa perasaan seronok memiliki rumah sendiri. Rumah pertama kami. Alhamdulillah.. Syukur tak henti. Bila dah masuk tu, terus apply tips selepas dapat kunci rumah ni.. CABARAN Buat permulaan tu ada la juga cabarannya. Booking rumah pada 13 September 2014 lagi. Pastu ada […]