INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM (PART 2) | KHAS UNTUK JEMAAH UMRAH & HAJI, COSMODERM SET UMRAH & HAJI WAJIB DIMILIKI.

Cosmoderm Set Umrah & Haji (tanpa wangian / bebas haruman)

Ewah. Pantun pula. Kalau sebelum ini Mommy kongsi mengenai Travel Pack Cosmoderm di entri Ingat Travel, Ingat Cosmoderm ke Korea, Mommy sarankan korang turut juga membaca entri terbaru Mommy ini, khasnya jika korang, keluarga, ibu bapa, atuk nenek, makcik pakcik korang yang bakal naik Haji atau hendak mengerjakan Umrah. Inshaa Allah, berbaloi masa anda. Hehe. […]

MOMMY.. KAKI SAKIT LENGUH!!! NAH.. COSMODERM DEEP HEAT LOTION!

“Mommy.. Kaki Sakit Lenguh” Itu ayat Hannah.. Bahasa Melayu yang kadang-kadang masih kelakar. Ditambah dengan drama tangisan setiap kali mengadu ‘kaki sakit lenguh’ tu, bertambah-tambah kelakar rasa. Sebab.. setiap kali dia nangis, Mommy gelak dulu. Sakit lenguh.. sakit lenguh.. Lenguh je dah laaaa.. Mommy dah faham dah.. Memandangkan drama tangisan dah bermula, Mommy pun ambillah […]

KOREA TRIP (DAY 4 & 5) | GYEONGBOKGUNG PALACE, LOVE LOCKS N SEOUL TOWER, NAMDAEMUN MARKET, MYEONG-DONG

KOREA TRIP GYEONGBOKGUNG PALACE, LOVE LOCKS N SEOUL TOWER, NAMDAEMUN MARKET, MYEONG-DONG (269)

Masuk hari ke 4 dah. Alhamdulillah, dengan adanya Travel Pack Cosmoderm, Mommy tak menderita sebarang sakit otot, lenguh kaki sebab terlalu banyak berjalan. Hidung Mommy yang hampir luka pun dah tak jadi luka sebab rajin sapu Vitamin E Cream dalam travel pack yang sama. Hari ni perjalanan diteruskan ke tempat yang lebih banyak dari semalam. […]

NORMAL ATAU CAESAREAN? SET MANDIAN UNTUK IBU & ANAK SELEPAS BERSALIN | COSMODERM

SET MANDIAN KHAS UNTUK IBU & ANAK. Tertarik betul Mommy dengan teknik pengiklanan website Cosmoderm ni tau. Kan Mommy pernah cerita sebelum ini, Mommy memang suka sangat dengan iklan-iklan comel Cosmoderm ni. Memudahkan kita sebagai pengguna untuk memilih. Sangat jimat masa! Tengok gambar je, dah boleh pilih mana yang kita nak. Set lengkap pula tu! […]