TERINGIN NAK PANGGIL ABANG.. TAPI..

.

.

.

Geli. Hahahaha.

Seboleh-bolehnya, Mommy akan elak memanggil semua orang yang lebih ‘dewasa/tua’ dari Mommy dengan panggilan abang! Serius!

Setakat ni, hanya abang kandung Mommy je yang Mommy panggil abang. Selain dari tu, erm.. jap.. oo abang2 ipar tapi sambung nama dorang la. Tapi, kalau boleh elak, elak juga. Hahahaha..

Suami pun.. Bam Aji.. hahahahah.. Tak la.. itu yang Mommy bahasakan nama hubby kat orang. Tetap.. tiada abang juga untuknya. Hahahaha. Sori sayang.. abang tu memang geli. (Pegang tengkuk)..

Kalau sahabat-sahabat pun, Mommy akan panggil abam, bam, abe dan sebagainya. Yang pasti, bukan abang.

Kalau terpanggil abang juga, tu maksudnya Mommy typo.

Serius!

T

Y

P

O

.

.

TYPO!

Dey.. Jangan paksa! Geli. Hahahahah

13 Comment

  1. ahahhahaa…gei eaaaa,kita lepas akad nikah kena sergah ngan abah sebab cakap ko aku ngan laki hahaha dia suruh panggil abang time tu jugak hahahaha
    sueizza recently posted…Ajar anak duduk dalam car seat : Yeayyy Humaira lulus.My Profile

    1. Hahahah i xpe.. sbb dah ber ai yu dengan dia dari bcintun gtu. Ps nikah.. lagi spesel dari word abg. Hahaha. Ahaha geli

  2. samalah kita geli weiii panggil abang.. I dun noe y
    shiqeen sattar recently posted…Konichiwa Cafe Di Bangi, Restoran Muslim Pertama Di MalaysiaMy Profile

    1. hahahaah kan? kegelian melanda smpai tengkok

  3. DEY!!! DEY!!!! TYPO takleh BLAH… Jauh kot..

    1. kan. jauh sgt. nk bg alasan apa. hahahhaha. tp mmg xkan jadi la kisahnya. hahahaha

  4. Abang sayang Abang di mana…
    Hati Ku risau mengenang dikau
    Eh! Ternyanyi lak… sumbang 😛
    Hahaa
    Nina Mirza recently posted…Kat mana makanan Jepun Halal? KONICHIWA CAFE BANGIMy Profile

    1. ececece.. jiwang

  5. Hahaha lebih kurang sama laa, sbb tu panggil abam je. Tp laki sendiri panggil abg laa..tu pun sbb lepas kahwin mak marah suh panggil abang hehe
    Mama Kembar Tiga recently posted…BEN ASHAARI NAK KOREK RAHSIA MEDIA SOSIAL AKU !My Profile

    1. ahahha.. i xle sbb dah ada abang kandung. rasa pelik nk pggil org lain abang, heee

  6. Hahahahha kelakar !
    Julia pun geli…tu sebab sebut abam…bam…encik…suami pun julia panggil papa…walid…tp sebenarnya tak boleh kan…tp tu la geli nak mengada dpn orang bahasakan mulut panggil abang…awwwwwwwwwwwwwwww hahaha
    Julia Johari recently posted…Kesukaran atau Kesyukuran !My Profile

  7. So far tak geli lagi lahhh nak panggil suami tu abang, hehe

  8. klo dh pggl abg kang abg kandungku lak yg perasan kuikuikui so pggilan kena lain wpun jarak umur 3 thn.

Leave a Reply

CommentLuv badge