DALAM BANGI PUN BOLEH SESAT?

Nak dijadikan cerita.. Mommy ada Food Review best giler hari ni. Nape best? Uols tengok je gambar ni. Teaser Mommy bagi..

Haaaa. TERLIUR KE???

Yang bestnya, ni memang gempak dari tempat yang selalu Mommy makan. Macam2 adoooo..

Itu baru sikit.. tunggu next entry Mommy cte ok..

Ok bab sesat tu sebenarnya bukanlah sesat. Cuma Maps ni sengal. Rumah Mommy ni bukan jauh pun dari Bangi. Tapi.. sekali dia bawa ikut jalan bertol dekat2 Sg Ramal tu. Dengggg..

Rugi duit. Kena bayar tol dah satu hal. Cisssss!!

Tapi.. tak marah dah. Sebab makanan hari ni gempak. Semua best giler. Tak puas 1 jew.. Wasabi tak pedasss. Tapi.. ok je sebab Mommy bukan suka pedas pun. Hahahahahhaha.. Ciaooo..

P/s : Cubaan apdet tak cukup 300 perkataan. Dengan harapan.. ada orang alert yang blog Mommy ni sempoi macam Mommy. Tahu??? Bukan skema tau. Yang penuh info tu bermanfaat tau. Cuma korang je malas membaca. Hahahah. Cari pasal. Kbai..

One Reply to “DALAM BANGI PUN BOLEH SESAT?”

  1. Betul…kadang2 karang berjela belum tentu baca…kecuali yg betul2 nak info dan nak pergi ke tempat berkenaan memang baca…tu pun siap email minta tentatif helllowwwwwww (abaikan email) julia bukan jenis suka suap readers…baca dan take note setiap part…barulah namanya usaha…info dh disuap dlm entry tu pun ramai readers malas nak catit hahaha…
    Julia Johari recently posted…Kesukaran atau Kesyukuran !My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge