ADIDAS FOR MOMMY! | #GooseySelfie

Dulu.. lama dulu.. Mommy ada join satu pertandingan selfie. #GooseySelfie namanya. Seronok main apps tu. Sempena pembukaan MyTownKL shopping mall.

Masukkan gambar.. edit sikit letak mulut goose tu. Pastu share. Senang giler..

Nah.. semua pic masa Mommy kat Korea. Hehe..

Dan baru-baru ni.. telah diumumkan pemenangnya. Ramai juga yang menang sebenarnya dan Mommy pula dapat email semalam. Mak aih.. Suruh pergi hari tu (19 mac) tu juga..

Jadi, memandangkan Mommy yang ternanti-nanti orang nak datang repair defect rumah masih tak kunjung tiba, Mommy rancang ke MyTownKL lah untuk pick up hadiah.

Mula-mula macam malas nak keluar. Cheras nun. Tapi fikir.. mana tau tetiba “Mommy menang motor” ke. Hohoho.

Pergi sana, terus ke Ground Floor dan pick up hadiah. Wow!! Best gila!!

Adidas yawww!! Adidas. Mommy buka & tengok masih ada label harga.. RM199. Fuhhh.. Sape nak kasi free yawwww!!

Tadaaaaa..

Happppppyyy gila! Daddy pun jeles oiii. Yang bestnya jam Adidas ni ada tarikh & hari (itu kriteria semua jam kalau Mommy nak beli). Fuuhhhh.. Best!!

Dah lama tak pakai jam sebenarnya. Macam malas. Bila dah ada ni, terus nak pakai. Hahahaha.. siap posing!

Tadaaa.. depan kedai terus!

Kihkih. Poyo! Aku menang kot! Haha..

Kemudian sambung ke bangunan sebelah.. mana lagi.. Ikea la!!!

4 Comment

  1. Waaa…jam tue nampak sangat smart and cool…tahniah Shehan..

  2. Tahniah shehan…cantik! Smart kena dengan shehan yeyyyy
    Julia Johari recently posted…Anak Demam Panas Berpanjangan Rupanya… DENGGI !My Profile

  3. Huntung laa…Adidas yawww! Tahniah Mommy hehe
    Mama Kembar Tiga recently posted…Filem Power Rangers Kena Banned?My Profile

    1. hehehe yawww yawww

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.