TERLAJAK SIBUK

Serius.. sejak berpindah pada 30 Januari.. sampai hari ni, Mommy rasa Mommy belum betul-betul rilek. Allahu sibuk betul. Sampai rasa macam.. apa Mommy buat ni. Rupanya tak sama langsung dengan zaman bekerja dengan bercuti jadi mak sepenuh masa ni. Hahaha..

Eh.. nak kena ambil anak dari sekolah.. Kang anta sekolah petang plak. Huwarghhhhh.. Apa kes sibuk sangat ni..

Mungkin tak pandai manage masa lagi. Serabut betul. Huuuu..

Sekarang sepah dengan barang yang belum berkemas.Huwaaaa.. sape nak tolong?

P/S : Korang jangan lupa baca rawatan alternatif untuk penyakit kulit ekzema pada bayi ni. Kenali kulit anak anda..

6 Comment

  1. Pelan pelan kemas Shehan, yang penting ruang tamu tak sepah sudah hehe
    Mama Kembar 3 recently posted…Si Fauzi Yang SweetMy Profile

    1. Ruang tamu la plg sepah skrg. Bnyk sgt brg.. x pindah masuk bilik lg. Huuu

  2. Ya…
    Pindah rumah memang sibuk… Pengalaman pindah rumah 2 kali… Bila difikirkan balik.. Dah rasa malas nak berpindah…
    Anuar recently posted…Selamat Tinggal FBAds!!My Profile

  3. Pernah jadi WAHM 2 bulan sebab jaga anak tak sihat.
    Ingatkan masa tu kaw22 nak up kan bisnes online.
    Sekali huru hara jadinya urus rumah dan anak2.
    Rasa macam cuti 2 bulan tu habis macam tu je. Huhuuu..
    Sue recently posted…Ye ke impian kita tercapai sebab doa kita yang mustajab yang dimakbulkan? My Profile

  4. Biasalah tuu Shehan… As WAHM ni sebenarnya memang sibuk. Sibuk yang orang tak nampak. Hanya yang melalui nya aje faham saat huru hara nya rutin seharian. Pelan-pelan kayuh…
    Nina Mirza recently posted…Bila sel otak tak reti berhubung… Ayam Goreng Kunyit aje!My Profile

  5. Kat rumah ni anak 2, tapi macam 10 orang anak gayanya 🙂
    Ikhwan recently posted…Penguasa Kastam Gred WK41My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge