TAK SUSAH PILIH DIAPER BAG STYLO.. DAPATKAN DI ETHISSA

Kalau masa Mommy masih breastfeed, bagi anak-anak pakai cloth diaper dan masih menyusu botol.. memang segalanya kena bawa dalam 1 beg kalau keluar.

Beg pilihan pula tak boleh terlalu kecil. Macam-macam nak isi. Air lah, susu lah, diaper lah, tisu basah, diaper mat. Haaa.. Banyak tu. Apa susah.. semua tu boleh sangkut kat stroller je. Tak pun.. suruh suami yang galas.

Dengan adanya diaper bag stylo dari Ethissa, suami takkan segan punya nak bawa.

Nah.. cuba korang tengok ni..

Diaper Bag Stylo - Ethissa

Smart kan??? Stylo habis.. Jatuh cinta betul Mommy dengan Skip Hop Chelsea Downtown Chic Backpack ni..

Kemas.. luas.. ranggi.. sesuai sangat dengan ibu-ibu yang mementingkan keperluan anak yang lengkap sambil bergaya dengan diaper bag stylo ini..

Diaper Bag Stylo - Ethissa

Penat nak menggalas? Jangan risau.. sangkut sahaja diaper bag stylo ni di stroller anak..

Haaa.. masih anggun bergaya..

Bahagian dalamnya pula sangat luas dan boleh letak pelbagai barang anak termasuk barang peribadi seperti wallet.

Mommy pada mulanya macam tak percaya, yang bag stylo ini ialah diaper bag tau..

Kalau ibu-ibu yang selalu ke luar kawasan atas urusan kerja, tapi dalam masa yang sama perlu bawa bayi, diaper bag yang sesuai perlu masuk dalam checklist anda kan??

Mommy akan pilih Vilah Bloom Sail Away Satchel – Midnight Voyage ini sebagai beg keperluan bayi.

Memang tak nampak macam diaper bag biasa yang kita pernah jumpa kan??

Betul tak cakap Mommy.. stylo!!

Bukan sekadar untuk bergaya, tapi ia sangat lengkap dan memudahkan ibu yang jenis ‘on the go’..

Tak rugi grab diaper bag stylo dari Ethissa ni.. Ingat stylo.. Ingat Ethissa..

Nah katalog untuk korang tengok..

Yang bestnya.. setiap minggu ada sale di sana.. Wuhuuu!

Memandangkan Mommy dah takde baby lagi… tapi ada sorang tu masih manja macam Baby.. Mommy dapatkan dia Elodie Details Mini Backpack juga dari Ethissa. Kemas dan cantik serta selesa untuk letak segala keperluannya seperti botol air dan mainan.

Diaper Bag Stylo - Ethissa
Elodie Details Mini Backpack

Berbaloi grab.. Super stylo!!

P/s : Dengar cerita ada rawatan alternatif untuk penyakit kulit ekzema. Dah baca?

13 Comment

  1. lisa says: Reply

    Cntik… senang kalau nk ambek tissu
    lisa recently posted…Kelemahan iOS 10.2.1 Bateri Lambat CasMy Profile

    1. aah.. bes kan? tak payah nak buka2 beg dah..

    2. betul.. sangat senang..

  2. Smart laa…
    Kak nina ada grab bag dari ethisa. Kak nina pilih kekabu. Sesuai husband yg bawak. Hehe..
    Nina Mirza recently posted…Jom ternak lemak… Macammana nak masak Nasi Lemak yang SedapMy Profile

    1. puas hati dengan kualitinya kan?

  3. beg baby baru belum ada lagi, tengok yang ni rasa macam nak beli jer.. memang cantik giler beg ni…. tapi harganya tu ha…nangis tepi katil..sob sob sob..
    Dkna Abza recently posted…McFlurry with Milo Tak Sedap Pun !My Profile

  4. rozita says: Reply

    cantik.. suka yang hitam tu.. betul la lelaki pun tak segan bawak kalau design mcm ni..
    rozita recently posted…Anak-anak bergembira di De Rhu Beach ResortMy Profile

  5. Smart arr beg dia, tak macam beg diaper pun!
    mas saari recently posted…De Rhu Beach Resort : Lokasi percutian menarik dan Penganjuran majlisMy Profile

  6. huyooo lawa nya yang backpack tu…
    athirahassin@trex recently posted…Resipi laksa penangMy Profile

  7. Cantik..tak nampak macam beg baby
    Nadia johari recently posted…SUSUN ATUR : RAK MUDAH ALIH BERODA JIMAT RUANG DAPURMy Profile

  8. Cool nye beg.. Siap ada bahagian wet tissue…

  9. AINUL says: Reply

    cantik.. kena grab la 1

    1. yup. grab la ainul.. hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.