TAK SUSAH PILIH DIAPER BAG STYLO.. DAPATKAN DI ETHISSA

Kalau masa Mommy masih breastfeed, bagi anak-anak pakai cloth diaper dan masih menyusu botol.. memang segalanya kena bawa dalam 1 beg kalau keluar.

Beg pilihan pula tak boleh terlalu kecil. Macam-macam nak isi. Air lah, susu lah, diaper lah, tisu basah, diaper mat. Haaa.. Banyak tu. Apa susah.. semua tu boleh sangkut kat stroller je. Tak pun.. suruh suami yang galas.

Dengan adanya diaper bag stylo dari Ethissa, suami takkan segan punya nak bawa.

Nah.. cuba korang tengok ni..

Diaper Bag Stylo - Ethissa

Smart kan??? Stylo habis.. Jatuh cinta betul Mommy dengan Skip Hop Chelsea Downtown Chic Backpack ni..

Kemas.. luas.. ranggi.. sesuai sangat dengan ibu-ibu yang mementingkan keperluan anak yang lengkap sambil bergaya dengan diaper bag stylo ini..

Diaper Bag Stylo - Ethissa

Penat nak menggalas? Jangan risau.. sangkut sahaja diaper bag stylo ni di stroller anak..

Haaa.. masih anggun bergaya..

Bahagian dalamnya pula sangat luas dan boleh letak pelbagai barang anak termasuk barang peribadi seperti wallet.

Mommy pada mulanya macam tak percaya, yang bag stylo ini ialah diaper bag tau..

Kalau ibu-ibu yang selalu ke luar kawasan atas urusan kerja, tapi dalam masa yang sama perlu bawa bayi, diaper bag yang sesuai perlu masuk dalam checklist anda kan??

Mommy akan pilih Vilah Bloom Sail Away Satchel – Midnight Voyage ini sebagai beg keperluan bayi.

Memang tak nampak macam diaper bag biasa yang kita pernah jumpa kan??

Betul tak cakap Mommy.. stylo!!

Bukan sekadar untuk bergaya, tapi ia sangat lengkap dan memudahkan ibu yang jenis ‘on the go’..

Tak rugi grab diaper bag stylo dari Ethissa ni.. Ingat stylo.. Ingat Ethissa..

Nah katalog untuk korang tengok..

Yang bestnya.. setiap minggu ada sale di sana.. Wuhuuu!

Memandangkan Mommy dah takde baby lagi… tapi ada sorang tu masih manja macam Baby.. Mommy dapatkan dia Elodie Details Mini Backpack juga dari Ethissa. Kemas dan cantik serta selesa untuk letak segala keperluannya seperti botol air dan mainan.

Diaper Bag Stylo - Ethissa
Elodie Details Mini Backpack

Berbaloi grab.. Super stylo!!

P/s : Dengar cerita ada rawatan alternatif untuk penyakit kulit ekzema. Dah baca?

13 Comment

  1. Cntik… senang kalau nk ambek tissu

    1. aah.. bes kan? tak payah nak buka2 beg dah..

    2. betul.. sangat senang..

  2. Smart laa…
    Kak nina ada grab bag dari ethisa. Kak nina pilih kekabu. Sesuai husband yg bawak. Hehe..

    1. puas hati dengan kualitinya kan?

  3. beg baby baru belum ada lagi, tengok yang ni rasa macam nak beli jer.. memang cantik giler beg ni…. tapi harganya tu ha…nangis tepi katil..sob sob sob..

  4. cantik.. suka yang hitam tu.. betul la lelaki pun tak segan bawak kalau design mcm ni..

  5. Smart arr beg dia, tak macam beg diaper pun!

  6. huyooo lawa nya yang backpack tu…

  7. Cantik..tak nampak macam beg baby

  8. Cool nye beg.. Siap ada bahagian wet tissue…

  9. cantik.. kena grab la 1

    1. yup. grab la ainul.. hehehe

Leave a Reply