BUNCIT? NAK KURUS CEPAT? TRY MINCE GULA-GULA KURUS & GEL COOL ROSE DIMAR

  • Buncit
  • Dagu berlapis
  • Saiz badan makin ‘comel’
  • Kolestrol tinggi
  • Malasnya bersenam!
  • Jeles tengok orang ramping!
mince gula-gula kurus cool rose gel dimar
buncit go away!

Aduh.. macam-macam masalah ni. Macam mana nak selesaikan masalah ni?

Mommy pun ada masalah seperti di atas tau walaupun kurus. Buncit sebab tak betul-betul bertungku masa berpantang dulu kot, lepas tu Mommy takut sangat kolestrol tinggi dan paling Mommy malas ialah bersenam. Sekarang je mula Zumba balik selepas tinggalkan hampir setahun. Huwaa. Rugi Rugi.

Dan baru-baru ini sahabat Mommy, Ummi Nani ada bagitau Mommy tentang satu produk ni. Namanya Gula-Gula Kurus. Hah??? Serius? Gula-Gula? Rupanya memang betul ada. Dan kalau nak kesan lebih cepat, Ummi Nani suruh cuba juga Gel Cool Rose. Semua ini di bawah jenama Dimar.

MINCE, GULA-GULA KURUS & GEL COOL ROSE

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

Mommy dah cuba Gula-Gula Kurus ni. Rasanya manis-manis masam macam tu. Sedap gak. Rasa macam nak makan banyak sekaligus. Tapi kang tak nampak kesan plak? Eh.. Mommy bukan nak kurus tau. Tapi, lebih kepada jaga kesihatan Mommy ni. Sebab Mince ni ada banyak kelebihannya.

Antara kelebihan Mince Gula-Gula Kurus ini ialah:

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

    1. Kawal rasa lapar
    2. Rasanya yang sedap (masam-masam manis)
    3. Botolnya yang comel sesuai diletak di dalam handbag jika travel
    4. Nama je Gula-gula tapi kesannya hebat
    5. Menjaga kestabilan gula dan darah
    6. Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme
    7. Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya
    8. Membuang toksin dalam tubuh
    9. Mengawal Berat Badan
    10. Menghalang pembentukan lemak
    11. Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan
    12. Agen awet muda
    13. Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
    14. Menurunkan kolestrol

Haaaa.. macam sesuai untuk Mommy je. Risau kolestrol tau..

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

CARA MAKAN MINCE

Cara makan 2 kali sehari

  • 1 biji pagi
  • 1 biji petang

Untuk berat 80kg & ke atas

  • 2 biji pagi
  • 2 biji petang

Ambil 30 minit sebelum makan ya..

Peringatan : Jangan on off ambil gula-gula kurus ni kalau nak kesan yang baik. Jangan la cepat putus asa sebab lelemak badan ni dah bertahun bertapa dalam badan kita. So jangan harap sekelip mata lemak lemak tu dah cair.

Nak kesan top top meletop lagi sapu Gel Cool Rose untuk mempercepatkan lagi lelemak di badan cair.

Gel Cool Rose Dimar bau sedap & berangin!

Mommy so far tak skip lagi sapu perut setiap malam. Hehe. Dengan harapan, masalah kebuncitan berkurangan. Sapu dengan cara membulat. Tau kan? Pusing2 macam bentuk O kat perut tu.

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar
sapu perut dia.. eh

Apa kelebihan Cool Rose ni ye?

Sejuk, tidak berminyak dan sangat wangi. Itu yang Mommy suka mengenai gel Cool Rose ni. Selain perut, korang boleh je sapu di bahagian lain yang korang rasa nak kurangkan inci ketebalan lemak tu. Contohnya nak runcingkan dagu ke, nak kecilkan leher ke. Semua boleh cuba.

TONTON VIDEO MENGENAI GULA-GULA KURUS MINCE & GEL COOL ROSE DIMAR

TESTIMONI BERKESAN

Melihat kepada testimoni pun membuatkan Mommy rasa teruja nak amal dan lihat kesannya sendiri. Moga Mommy berjaya. Heheh

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

Untuk maklumat lanjut atau pembelian, korang boleh follow

Selamat mengawal selera dan jom hilangkan buncit. Hehe..

17 Comment

  1. Wah makin slim cik abg lepasnnii..
    umminani recently posted…Bangi Wonderland Lokasi Mandi Manda Sempena Cuti SekolahMy Profile

  2. Uiks.. gula2 pun leh jd kurus.. bgus2

  3. cool rose tu ok la kalau sejuk. sebab kalau panas nti malas pakai. hahah mcm lisa la…
    lisa recently posted…Cara Disable Komen Dalam InstagramMy Profile

    1. yup. sjuk. syok wooo..

  4. wah lepas ini hilang buncit.. bertambah sayang suami nanti.. yanie pun suka sgt dengan gel cool rose tu..
    yanieyusuf recently posted…KLAPA New Club Mewah Di Bali IndonesiaMy Profile

  5. Gel sejuk mmg sedap pakai.. kalau jenis panas, ya ampun, sehari je den pakai huhu

    1. yup. saya pun takut panas2. hehehe

  6. ok..nad makan mince tu sedap gilerr.
    nadia johari recently posted…GLAMOROUS DEVOTION : KOLEKSI TERKINI ZACHEELA PENUH GAYAMy Profile

  7. memang bagus..siapa nak kurus tu boleh guna ni..mudah je
    nadia johari recently posted…GLAMOROUS DEVOTION : KOLEKSI TERKINI ZACHEELA PENUH GAYAMy Profile

  8. Tunggu lepas bersalin nanti la boleh cuba kut time tu badan susah nak turun
    Dkna Abza recently posted…Friso Gold Susu Baru Untuk MikhailMy Profile

    1. hehe. org cam kita ni cm xdak efek ja dkna wpon preggy. stg kuruih gak. cuma jaga perut la. hikhik. tungku tau

  9. Nak sapu tu yang malasz..
    shiqeen sattar recently posted…Cosmoderm Pilihan Terbaik Untuk Hilangkan JerawatMy Profile

    1. letak tepi bantal. sapu ms baring tu. hehehehe

  10. tq for review dear

  11. patut di coba nih. macam cocok buat di pakai istri saya dirumah haha

  12. wahhhh tq review produk gula gula kurus ni

Leave a Reply

CommentLuv badge