KAKI SELFIE!! JOM SERTAI #GOOSEYSELFIE CONTEST BY MYTOWN

gooseyselfie contest by mytown

#GooseySelfie MyTown contest | Sempena pembukaan MyTOWN Shopping Centre tak lama lagi iaitu pada awal 2017, MyTown menganjurkan peraduan #GOOSEYSELFIE dimana ada hadiah bernilai lebih dari RM 10,000 untuk dimenangi.

#gooseyselfie contest by mytown (6)

MyTown Shopping Centre yang terletak di Jalan Cochrane ini bersambung dengan Ikea Cheras tau! Ada lebih dari 450 outlet di dalamnya. Best kan? Lepas shopping di MyTown, sambung shopping di Ikea. Woot! Woot!

#GOOSEYSELFIE CONTEST!

gooseyselfie contest by mytown
Goosey Sana! Goosey Sini! Gooseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!

Kimchiiiiiii! Eh itu cara senyum masa selfie style Korea. Haha. Tak boleh move on lagi bab Korea ni..

CARA-CARANYA

Jom Mommy terangkan cara mudah untuk sertai peraduan ini ialah: (Wah macam nak masak)..

  • Langkah 1
  • Langkah 2
    • Login dengan Facebook korang
  • Langkah 3
    • Jawab 1 soalan mudah
  • Langkah 4
    • Upload selfie korang
  • Langkah 5
    • Goosify selfie korang dengan edit sekreatif mungkin
  • Langkah 6
    • Kongsi ke facebook korang dengan hashtag #GooseySelfie
  • Langkah 7
    • Pray for luck untuk hadiah yang berbeza setiap minggu

Mommy pun nak cuba. Takkan tak nak menang kot??

NAMA GOOSIE MOMMY!

Nah.. terimalah GooseySelfie tercomel di abad ini. Hihi..

gooseyselfie contest by mytown (9)

Nama saya Gooseti Putri, Goosifer Aniston & juga Gim Goosedashian.

Nama korang??

Ok cuba tau!

#gooseyselfie contest by mytown
haa.. ada faham? abang goosey sound dah tu..

JOM FOLLOW!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh lawati:

Nah bagi map simple..

gooseyselfie contest by mytown

Lagi sekali diingatkan, jangan lepaskan peluang cuba peraduan ni tau!

Good luck. Muahciked supaya korang doakan Mommy menang juga. Ngeeeee..

13 Comment

  1. kita dah gooseyselfie.. moga ada luck!
    pastu tak sabar nak tunggu pembukaan mytown tu..

  2. Hamboih nama goose u hahaha.

  3. so cool i can feel here.. Blog yang sangat cool and cute..

    ala nanti ada la yang terview sis

  4. Good luck….dah join juga

  5. untk kaki selfie ni memang suka lah dorang ni

  6. Dah join gak.. Best pulak main edit gambar gini

  7. Amboi selfie dia tu..hehee

  8. Wow! Goosedashian gitu! Like sangat2 hihi

  9. Pergh… Ni cara selfie kaki mudah dapat wang.. terbaik YB…

  10. akak pun dah join.. haha..

  11. Good luck mummy…sakan berselfie yer.

  12. macam mane tau sapa yang menang? dia war war kan dalam fb ke ?

    1. Dlm web gk kot.

Leave a Reply