HAPPY 7TH ANNIVERSARY, MOMMY DADDY!

HAPPY 7TH ANNIVERSARY TO US, YEAY!! Memang cepat masa berlalu. Alhamdulillah. Hari ni, 05122016, genap 7 tahun kami bersama sebagai suami isteri dan sama-sama bersenang-senang dan juga bersusah payah menjaga hubungan dan anak-anak. Eh betul ke ayat Mommy tu? Ah takpe. Haha.

happy-7th-anniversary-mommy-daddy
Gambar Recycle

Tq Daddy yang selalu jadi suami penyabar, suka masak dan tolong Mommy buat kerja rumah. Hikhik.

Tq sebab selalu bertahan walau Mommy merajuk. Makin lama dah makin pandai memujuk. Huhu. Nak buat macam mana, queen of merajuk kan? Ngeh ngeh..

Moga hubungan kita berpanjangan Daddy. Dan sentiasa dipermudahkan untuk menjaga 2 amanah Allah.. HDAE yang comel tu.

I love you so much..

Tak dapat tulis banyak, nanti bincang kat rumah.. eh.. ekeke..

4 Replies to “HAPPY 7TH ANNIVERSARY, MOMMY DADDY!”

  1. Happy aniversaryy
    . Hahahah nnt bincang di rumah tu bagus
    umminani recently posted…Traveloka Tawar Cara Mudah Bercuti Ke Pulau PinangMy Profile

    1. tq nani.. happy anniversary too..

  2. Happy anniversary shehan & hubby! Akak baca entri ni baru teringat…alamak sama tarikh! Terlupa anniversary sendiri laa hahaha
    Mama Kembar 3 recently posted…Tukar Kad Debit Maybank di Kiosk JeMy Profile

    1. hahahahahaha.. lawak k. saya pun lupa jugak..

Leave a Reply

CommentLuv badge