ORIENTASI TAHUN 1 HANNAH DAMIA

Isnin lepas, 28112016, jam 8 pagi kami dah berada di sekolah untuk orientasi tahun 1 Hannah Damia. Kemas Hannah bertudung dan berbaju sekolah rendah buat kali pertama dan menggalas beg Elodie Details dari Ethissa yang sangat comel dan secure. Expectation : Hannah akan jalani peperiksaan dan akan dibawa lawati sekolah dan belajar membeli makanan, etc. […]

PROMO SYOK GILER BANGI WONDERLAND!

BANGI WONDERLAND ADA PROMO SYOK GILER | Dah rancang nak ke mana cuti sekolah ni? Hari tu Mommy ada kongsi 5 tempat menarik untuk ibu bapa bawa anak-anak bercuti sepanjang cuti sekolah ni. Dan kali ni Mommy nak ajak ibu bapa bawa anak-anak ke satu tempat yang memang menarik. Dekat je. Bangi Wonderland!! Tadaaaaaa. Terletak […]

TYZARA – SYAMPU UNTUK RAMBUT GUGUR | REVIEW

petua-rambut-gugur-tyzara-syampoo-review

Korang.. pernah tak alami masalah ni? Rambut gugur? Rambut kusut dan jarang? Masalah gatal dan kelemumur di kepala? Rambut kusut dan pecah? Penuh rambut dalam bilik air, lantai rumah? Semakin hari semakin botak? Pengalaman rambut gugur lepas bersalin dilalui oleh Mommy dari dulu hingga sekarang. Salah satu musuh utama rambut gugur ialah kelemumur. Masalah kelemumur […]

PENAWAR ASMA : MINYAK HERBA ASMAK BERWAJAH BARU

penyakit-asma-minyak-herba-asmak-wajah-baru

Pernah dengar seseorang merungut sesak nafas kerana asma? Atau ternampak seseorang menggunakan ubat sedut (inhaler) untuk membolehkannya bernafas? Teringat masa Hannah kecik dulu, selalu sangat diserang batuk selsema. Siap pernah guna inhaler juga. Yang paling merimaskan Mommy ialah kahak. Kahak terlalu degil sampai kadang-kadang tu pergi klinik untuk nebulized. Masalah asma, semput dan lelah ni […]

DAH TAK KERUAN PASAL LEE MIN HO

Sebab dia lah.. Dia lah punca!! Geram betul. Baru nak berjimat. Geramnyaaaa!! Hahaha.. Kenalkan.. ex boyfriend Mommy.. Lee Min Ho.. Lama gak Mommy tak jumpa dia. 3 tahun dah hilang.. Tetiba je muncul semula. Geram tau. Nama pun Ex kan.. Life must go on. So Mommy redha je la tengok dia dengan perempuan lain. Yang […]

SUKANYA HANNAH MENARI DI ROCKSTAR GYM!!

“I’m a Rockstar” – Hannah RockStar Gym Malaysia | Wow.. Apa tu? Macam best je? Hannah enjoy betul dan tak henti-henti sebut lepas balik dari event ni tau. Siap menangis sebab tak puas main. Haha. Sabtu lepas, 12 Nov, Mommy berpeluang bawa Hannah ke Hari Terbuka RockStar Gym Malaysia sempena Pembukaan Rasmi RockStar Gym Malaysia […]

PEMENANG PLAY-DOH GIVEAWAY BERSAMA SHEHANZSTUDIO.COM

Terima kasih kepada semua yang sudi join PLAY-DOH GIVEAWAY BERSAMA SHEHANZSTUDIO.COM dan tahniah buat pemenang yang bakal Mommy umumkan sekejap lagi. Banyak komen yang Mommy terima mengenai “KENAPA SAYA NAK PLAY-DOH TOWN FIREHOUSE SET?”. Dan jawapan anda kebanyakannya amat menarik hati Mommy. Serius. Macam yang Mommy cerita sebelum ini, permainan Play-Doh ini sebenarnya sangat bagus kalau […]