LIFESTYLE, PARENTING

PLAY-DOH GIVEAWAY : SENANG JE NAK MENANG PERCUMA!!

PLAY-DOH GIVEAWAY | Hai.. Hari tu Mommy ada share tentang permainan yang best sangat untuk Hannah iaitu, Play-Doh. Rupanya, dengan permainan Play-Doh tersebut, banyak sangat kelebihan yang Mommy & Hannah dapat. Memang tepat pilihan Mommy yang Play-Doh dijadikan hadiah harijadi Hannah.

Suka betul Hannah. Dari hari mula dia dapat Play-Doh ini, hari-hari minta Mommy temankan dia main. Mommy tak kisah, tapi dalam masa yang sama, Mommy sentiasa tekankan keperluan untuk kemas semula semua alatan selepas bermain.

SENANG JE NAK MENANG PERCUMA!!

Mommy ada 1 berita gembira untuk pembaca blog Mommy. Kalau Mommy tanya ibu bapa sekalian, agaknya nak tak set Play-Doh percuma?

Nak? Betul ni?

Harga set Play-Doh ini ialah RM139.90 tau.. Nak dapat secara percuma ke tak??

play-doh-giveaway-senang-je-nak-menang-percuma

Boleh. Ada 2 je syarat yang korang semua perlu buat. Cuma Share & Komen!

1) SHARE entri PLAY-DOH GIVEAWAY ini ke Facebook masing-masing & letakkan hashtag #ybshehanplaydoh dan #playdoh60my di post fb anda tu.. Senang nak trace (public post tau).

2) KOMEN di bawah blog ini KENAPA SAYA NAK PLAY-DOH TOWN FIREHOUSE SET ini & letakkan EMAIL anda sekali untuk Mommy hubungi ye..

MUDAH JER..

Pilihan pemenang secara random.

Pesanan : Hadiah perlu dituntut di pejabat GO Communications. Alamatnya ialah GO Communications, S111 & S112, 2nd Floor Centrepoint, 3 Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor.

Jika gagal tuntut, Mommy akan pass hadiah kepada nama yang lain ye.. Terima kasih.. 🙂