5 PESAN PAPA

PESAN PAPA.¬†Anakanda buat lima perkara ini. Ia akan mengubah rentak hidup kita. 5 PESAN PAPA 1. Bangun awal pagi. Mulakan hidup seawal jam 5 pagi. Semakin berusia semakin awal. Jadikan 4 pagi. Akhirnya dalam usia macam papa, mulakan seawal jam 3 pagi. Raikan kesenyapan dengan menadah tangan atas sejadah pohon ampunan pada Allah. Sedekah juga […]

SEGMEN IRRAYYAN | SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM

SEJARAH BLOG SHEHANZSTUDIO.COM | Ini wajah baru blog shehanzstudio.com. Kenapa wajah baru? Apa maksud wajah baru. Sebenarnya, Mommy dah bertapak dalam arena blog ni sejak 2009 lagi dengan menggunakan platform blogspot. Dan baru-baru ini, Mommy buat keputusan untuk tukar ke platform wordpress. Mommy ada cerita di SINI kenapa Mommy buat keputusan tersebut. Inilah sebabnya Mommy […]

VIRUS ZIKA : AMARAN TERHADAP WANITA HAMIL

VIRUS ZIKA : AMARAN TERHADAP WANITA HAMIL | Salam. Mommy terkesan dengan berita hari ni mengenai Virus Zika iaitu satu virus bawaan vektor nyamuk. Mommy harap virus ini tidak menular ke Malaysia. Oh Allah. Help us! Petikan berita : Kira-kira 80 peratus jangkitan tidak menunjukkan sebarang gejala. Namun kebimbangan terbesar adalah kesannya ke atas bayi […]

ALAHAI ARIQ EMIR

Salam. Ariq Emir demam lagi. Bulan 1 ni dah 2 kali. Kerap la pula kan? Mommy pun risau macam mana nak tinggal kalau macam ni je. Bulan 1 baru adik. Bos Mommy dah la susah bab cuti ni. Pening. Nampak gaya, tak boleh biar dah. Kena juga on Efficas. Dah lama sangat tak beli. EFFICAS […]

WAJAH BARU SHEHANZSTUDIO.COM

Salam. Wuhuu! I’m back. With brand new look blog. Sekarang, apa yang anda view inilah WAJAH BARU SHEHANZSTUDIO. Walaupun sedih tapi Mommy yakin ia berbaloi. WAJAH BARU SHEHANZSTUDIO.COM Blog yang berimej seperti di bawah sebelum ini dah tiada ya kawan2. Sekarang Mommy gunakan platform wordpress pula. Banyak juga Mommy perlu belajar selok belok mengenai wp […]

PENYANYI ASAL GERUA & JANAM-JANAM [DILWALE] – ARIJIT SINGH

PENYANYI ASAL GERUA & JANAM-JANAM [DILWALE] – ARIJIT SINGH Arijit Singh is an Indian playback singer and a music programmer. His Facebook GERUA BY ARIJIT SINGH JANAM JANAM BY ARIJIT SINGH Rupanya banyak lagi lagu-lagu sedap Arijit Singh. Boleh search je nama beliau di Youtube. Versi Dilwale boleh refer link ini – http://www.shehanzstudio.com/2016/01/video-lagu-dalam-filem-dilwale.html

FESYEN DAN LELAKI? TIPS FESYEN LELAKI YANG PERLU ANDA TAHU!

Bila sebut mengenai fesyen, Mommy rasa ia lebih merujuk kepada wanita. Wanita dan fesyen memang terlalu sinonim. Tapi, zaman sekarang, lelaki pun turut menitikberatkan fesyen. Apa lagi antara alasan lelaki mengambil tahu perihal fesyen? Salah satunya ialah supaya mereka sentiasa nampak berpenampilan kemas dan mengikut peredaran zaman serta tidak menjadi bahan ejekan andai salah memilih […]