HENTIKAN CABARAN!

Assalamualaikum. Mommy berjaya buat sampai Day 17 je. Pastu weekend, x berupdate langsung. Haih. So, jelaslah bahawa, Mommy kena kuatkan semangat lagi untuk commit berblog. Huwaaaa.. patut ke stop cabaran ni? Banyak cte tergendala sebenarnya. Tapi, hari ni sakit gigi. Memang xde mood. Hadap keje pun dah nak pecah kepala. ~Tensi~ Regards, Mommy Hannah Damia […]

GARDEN DEPAN RUMAH

Assalamualaikum Rasa cam nak replant RJ (Rose Jepun) ku ini.. ke Garden Bed cenggini lah.. Moga roh rajin datang kepada Mommy. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important : – Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan. – Declaration of image usage is strictly prohibited without […]

CER “BUAT GERAM”

Assalamualaikum. Orang tua2 suka sebut cmtu. Haha. Utara la. “Hang buat geram sket, jalan la qeja tu” Camna nak explen xtau. Sebab yang sebut mcm tu lepas kes MALAS BERTERUSAN la nih.. Cth.. Malas lipat baju. Malas kemas rumah.Malas masak. So, dari malas semua tu, BUAT GERAM sket lalu p buat keja2 tu. Hahahaha. Contoh […]