SWAP REVIEW DI INSTAGRAM

Sesuatu yang perlu dalam business di Instagram bagi IG2 yang baru nak meningkat naik. Mommy ada survey2 cara2 nak promot business kat IG nih. So, selain nama IG kena cun (tapi Mommy dah well known kt FB sebagai Lil HDAE Closet, so, xle la ubah2 suka hati), akaun biz kita tu wajiblah PUBLIC account. Kecuali […]

GILA TUPPERWARE? BELUM LAGI

Assalamualaikum GILA TUPPERWARE? BELUM LAGI Beli yang murah2 je dahulu. Macam ni. Baru 4 bekas Lolly Tup yang Mommy beli kat Hershoppe Tupperware. Seketoi RM15. Kak Siti Rohani, sila bagi komisen kat saya. Kihkih. Lawak ja. Ada lagi item lain yg Mommy beli. Bekas air ni. Mommy letak sticker HD sebab kadang2 dia bawak g […]

TERIMA KASIH ‘MAKCIK’ : HANNAH DAMIA

Assalamualaikum. Perkataan Hannah Damia Haris Anuar semalam. “Terima kasih makcik” Makcik kau panggil kt Mommy??!! Ini gara2 orang suruh dia bukak lampu, etc once masuk dalam rumah. Sebab selalunya memang dia berebut nak bukak lampu kipas semua. Bila kita cakap “TQ kakak” Dia jawab “sama2 Mommy” pastu tetiba dia repeat ckp sensorang “terima kasih makcik”Eh.. […]

MAKEUP TUTORIALS : BULU MATA LABAH2

Assalamualaikum. wajib cuba. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved […]

UBAN DI ‘USIA MUDA’

Assalamualaikum. Teringin nak gali info nih. Sebab hari tu terjumpa kat kepala. Kuikuikui. Yeay. Ada alasan nak inai rambut. Hahaha. Jangan nak kutuk Mommy ye? Dosa. Ala.. xhairan pun ada uban ke x. Sebab so far, xde la dok menggaru pun. Mommy rasa keturunan kot. Sebab mak Mommy memang ada uban awal. Zaman Mommy kat […]