DECODINDING. CERIAKAN DINDING ANDA!

Assalamualaikum. Sape cakap rumah sewa kena kosong je wall tu?“ala..rumah sendiri baru la nak hias/deco bagai dinding”Setakat nak tebuk lubang & letak frame bagai tu, xkan terjejas la dinding tu rumah sewa tu.. Kan boleh tampal semula dengan simen dinding kalau uols nak pindah. Simen dinding plak senang giler je nak apply. Murah n sumbat […]

‘ROMAN’G BULU ROMA DEN.. #ROMANCINTA

Assalamualaikum. Regards, Mommy Hannah Damia ‘n’ Ariq Emir Important :– Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; YB Shehan.– Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; YB Shehan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using […]

RESIPI LASAGNA PINKY MOMMA

Assalamualaikum Kak Pinky Momma. Mohon copy paste!!!! dalam rumah ni memang suka makan lasagna..tapi kalau beli tu tak puas makan marilah kita buat..lagi puas hati bila makan ramai ramai kan..nasiblah senang.. barang barang pun mudah nak dapat..kalau pergi tesco ke..giant ke semua ada di situ kalau orang buat bakar..aku tak de oven..so guna pemanggang ajaib […]

CARA PILIH BLAZER

Assalamualaikum Mommy AMAT SUKA BLAZER tapi JARANG sangat pakai sejak x menyandang jawatan PROFESSIONAL seperti dlu. Huu. Sekarang pakai pun kalau sejuk dalam opis. mihmihmih FOR WOMEN A well-fitted blazer is an important staple in every woman’s wardrobe. But if you’ve been having trouble picking out one that looks perfect on you, check out these […]

WAITING LIST NAELOFAR HIJAB

Assalamualaikum. WOW.. AGGRESSIVE!Bak kata auntie Mommy. Heee. Risau Mommy. Takut dia pening dapat order non stop dari Mommy. Asalnya Mommy nak tolong2 ja jual Naelofar Hijab tu. Sekali cam laju la pulak ordernyaaaa. “Ok auntie.. Cust No.1 nak ini..” ********* “Ni order Cust No.2..” ********* “auntie.. Cust No.3.. nak 4 pcs” ********* Hiiii.. hari ni […]

JAGA POKOK KAKTUS #1MEJA1POKOK

1MEJA1POKOK | Assalamualaikum. Minggu lepas masa meeting, bos mommy sarankan “1 meja, 1 pokok”. Untuk bagi semangat KERAJINAN agaknya. Nih la penangan main henset masa meeting. x dengar apa org cakap time tu.. Tettttt. Hahah So, Mommy sahut cabaran. KAKTUS Mommy pegi beli kaktus2 nih kat nurseri area MRR2 tu. Tepi jalan je. Haha. Ada […]