HARI PERTAMA ORIENTASI LITTLE CALIPH #HANNAHDAMIA5YEARS

Assalamualaikum Belanja gambar dulu.. Nampak muka excited kat situ? Mommy x tacing pun. Kakak over excited g new place. Harap 1st day orientasi berjalan lancar. ———————————————————Baju : AEON Wangsa Maju Tudung Syria & Inner : Muaz Textile (murah gila beb. RM3.80 jer utk syria, RM1.80 utk inner) Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

KENALI RAMBUT KITA & SYAMPU SESUAI

Mommy gigih mencari info mengenai rambut sebab setiap kali nak cari syampu, mesti pening. Syampu nih sesuai utk jenis kering ke, rosak ke, sesuai untuk semua jenis rambut ke, macam mana. Jom studi jap. SYAMPU SESUAI MENGIKUT JENIS RAMBUT Jika Rambut Berminyak Pilih syampoo yang dibuat khusus untuk rambut berminyak. Formulanya harus mampu membersihkan minyak […]

HDAE & 2014 GIFTS

Assalamualaikum Belated birthday gift for AE & Welcome-to-new-preschool gift for HD ‪#‎dahlamaxbelanjaanakapa2‬‪#‎mommysayangHDAE‬ Hari tu postpone hadiah birthday AE. Beli je lah this one. Mommy grab nih kat Ampang Point just now. Bumble Bee dah sold out. Tinggal Optimus Prime & lain2 geng Decepticon kot! Untuk kakak HD plak, Mommy beli Elsa yang ada lagu. Full […]

10 ENTRI BLOG PALING POPULAR SEPANJANG 2014

Assalamualaikum. Berikut 10 entri paling popular yang mendapat perhatian pembaca setia berdasarkan jumlah trafik terbanyak. 1. ANAK2 FLU, BATUK? ADA BAGUSNYA!Oct 27, 2011, 65 comments 70724 views Entri yang paling ramai orang refer dari dulu hingga sekarang. Mommy bersyukur dengan perkongsian & tips2 dalam entri ini telah dipraktikkan ramai ibu2 & bapa2. Alhamdulillah. 2. RAHSIA […]

BUNTU LAHHHHHHHHHH

Assalamualaikum. Hari2 check blog.. ada komen x? Hahaha. Teruk sanaaat la Mommy nih. Kadang2 tu dari komen & persoalan orang, Mommy dpt idea nak update entry baru. Tapi, dari pagi smpai petang, kadang2 blur jugak. Aiseh sangat!! Nk update blog pasal apa nih???? Stressnya!! Eh.. dah update la! Kihkihkih **************************************SALE! bawah ni plak gambar ori […]