REMPITAN MAHA LAJU

Nampak tangan halus tu? Tu Mommy la tu. Hikhik Daddy pakai keta hari nih. So dengan rasa malu dan malas (eh?), terpaksa la Mommy merempit ke opis. Jam dah 8.15am dah. Pk leh pecut, so by 8.30 dh smpai opis dah. Anak2 awal2 lagi Daddy anta ke tadika.   Ulser ni. Nak cakap pun seksa. […]

  • PARENTING
  • PENDERITAAN ANAK OKU – PENDAPAT IBU ROSE

    Assalamualaikum. Hanya Kasih-Sayang penamat bencana (Penulisan ini adalah dari Ibu (Prof Dr. Rozieta Shaary) dan Ibu izinkan anda berkongsi dengan berintegriti, sekiranya anda mendapati ianya menambah nilai kepada anda dan ramai orang). Ibu telah diminta untuk mengulas mengenai berita ini oleh TV Al Hijrah. TV AL Hijrah: “Salam Ibu. Minta komen Ibu berkenaan kejadian tersebut. […]

  • Uncategorized
  • SALE NIH!!

    Hi Would love to share this with ya.. Bought this at Giant, Batu Caves. Free delivery if within 30km. Mommy stay at UK, so 15km mmg lega lah. Hari Isnin beli, Selasa tengah hari dorang datang hantar.. Finallllllyyyyyyyyyyy!! Dah lama sangat la mengidam nak rak kasut tau uols! Harga dalam RM200+ gtu. Nak nanes rasa […]

  • Uncategorized
  • MY LATEST SHAWL COLLECTIONS

    5 helai. Penyakit buat koleksi dah datang semula selepas penyakit kumpul shawl dan skirt dari pelbagai tempat. Sekarang totally jatuh cinta dgn shawl dari Nade El Luna Mommy cte kat sini sebab ada yang bertanya mana Mommy beli. Hihi.. So samada korang nak ke IG dorang, leh je klik SINI #evedeepocean #eveseaweed #evejunglebrown #evepeppery #eveafricanblue […]

  • Uncategorized
  • HAPPY BIRTHDAY MOMMY

    Assalamualaikum. 1 June 2014. Tu sebenarnya tarikh birthday Mommy. Daddy kasi hadiah yang ‘unsangkarable’ hihi.. Tq Daddy & kids. Gigih Daddy mengcollage pic & jadikan wrapping paper. I should frame this! Weols plan nak ke Aquaria KLCC memandangkan HD & AE mcm dah besar dah untuk faham apa itu fish. Weols beli awal2 lagi tiket […]