BASIC H2 SHAKLEE.. AWAS!

Assalamualaikum. Info : Mohon yang gunakan Basic H sebagai pencuci puting botol anak, dapat baca ini. Ada banyak lagi brand yg khusus utk puting n botol susu anak. Memang sangat berkilat la puting kalau pkai nih sbb ia khas untuk cuci lantai. Can u imagine?? Sob sob. Anak mnum after that. Iskk. Harap bertukar. P/S […]

ELSA FROZEN DRESS

Assalamualaikum. COMEL TAK???????????? COMEL KAN?????????????? OPEN FOR PRE ORDER ELSA FROZEN DRESS (ETA : EARLY JULY) RM38 (POSTAGE RM7/11) FULL PAYMENT OR DEPOSIT RM14 ONCE BOOKED, NO CANCELLATION SIZE FROM 1Y-10Y BOOK NOW PM LIL HDAE CLOSET Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

BIRTHDAY GIVEAWAY

Assalamualaikum. BIRTHDAY GIVEAWAY Sempena Harijadi Tuan Tanah pada bulan Jun. Like & Share Contest Kembali Lagi Win CASUAL WEAR For Your Babies Out There! 1. Like Our Page Lil HDAE Closet 2. Like This Post3. Share This Everyday (make sure your post is public) The More You Share, More Chances to Win! We will announce […]

MENEGUR DAN DITEGUR

Assalamualaikum Menegur beradabDimulakan dan diakhiri dengan maaf yang ditegur janganlah terlalu sombong untuk menerima teguran yang ditegur janganlah menyimpan dendam  yang ditegur terimalah dengan hati yang terbuka fikirlah positif harap-harap hati yang ditegur kembali lembut dan boleh menerima teguran itu seadanya Wassalam   pic : ihsan Google Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

TIRING WEEKEND

Assalamualaikum Tiring weekend! Dah lama dah bercita2 nak jadi surirumah. Iaitu sejak ada anak. Especially anak2 yang selalu sakit, keterpaksaan bercuti tu buat Mommy rasa mcm nak stop keje. Tapi kang, komitmen banyak plak Daddy kena tanggung. Mommy kerja pn ikhlas sebab nak sama2 tanggung komitmen. Ye la, bukan ke sama2 mencipta komitmen. Huhu. But […]

CEMBURU ITU PERLU

Cemburu itu perlu. Cemburu itu fitrah. Cemburu itu tanda sayang. Cemburu tanpa sebab itu bahaya. Eh. Mana ada orang cemburu tanpa sebab. Cemburu bersebab. Tapi, sebab yang remeh atau yang perlu. Memang la perlu cemburu.. Tapi kadang2 cemburu boleh jadi peluru. Jangan ingat cemburu nih hanya melibatkan cinta lelaki & perempuan. Cemburu punya banyak cabang. […]

PERASMIAN SS SCARF

Assalamualaikum. Wah. tajuk macam ada majlis perasmian ikat reben sambil gunting reben tu je kan? Perasmian katanya. Haha. Doakanlah mana tau nanti Mommy betul2 bukak kedai kan? Hii.. Idea bisnes nih datangnya dari Mommy & ajak kakak kedua Mommy untuk bergabung. Huhu. Biasala. Baru nak menapak. Modal kena la ada. Kalau den sorang, takut x […]

CD SUFI CILIK

Alhamdulillah. Dah sampai dengan selamat. Amazing. Ada free gift. Tq kak kemnrocky Siap dapat signature lagi. Mahal woh signature nih. Hiii.. Kak kemn nih idola Mommy dalam seni tatarias rumah. Memang cantik rumah dia. Mommy siap simpan gambar2 n even print untuk jadi contoh. Hahah. Mintak halal ye kak.Memang untung beli cd sufi cilik nih. […]

HARI PEKERJA..

Salam.. Hari semalam. Nak duduk rumah, boring. Hari pekerja. So, Daddy ajak kua. Naik train. I memang suka la asalkan boleh keluar kan. Naik train lagi suka sebab free. hahaha. Penat sket la sebab bawak brg & anak. Tapi, most of the time suka pegang anak dari kena angkat barang. This time daddy cakap xmo […]